Čím rezať veľkoformátovú zámkovú dlažbu 80x80x6,5 cm?

zdar, neviete niekto poradit cim rezat velkoformatovu zamkovu dlazbu 80 x 80 cm, hrubka 6,5 cm ??? Uz som obvolal asi vsetky pozicovne naradia na SK a nikde taku rezacku nemaju. Viem da sa to rezat napr. velkou flexkou ale ten rez ako bude vyzerat a prachu ako v lome....Do normalnej rezacky sa to nevmesti, pre info - jedna platna vazi cca 90 kg.
Odpovedať
Profilova fotka
@bvlgari66 skus pozriet pripadne lamacku na dlazbu myslim ze su aj vacsie
Odpovedať
@bvlgari66 existuju na to rezacky, hladajte lepsie, pripadne porozmyslajte nad rezanim vodnym lucom, aj v Hronci sa to da.
Odpovedať
Cau,neviem kolko toho chces obkladat ale asi inu cestu ako flexu nemas.Moznosti nejake su ale pokial chces oblozit par m2 tak asi budu neprimerane drahe.
Odpovedať
@psychx @stowasser Neviem si predstavit ako to lamat, ked mi bude treba napr. odrezat do ,,eL-ka" a rezat vodnym lucom je nie zle ale co budem behat s kazdou dlazdicou niekam? Ved jedna vazi necelych 100 kg. Pokladka je cca 50 m2. Je to terasa a okolo domu treba dorezavat. Nie je to pokladka obdlznik alebo stvorec. Je to do elka okolo domu a dom je dost clenity.
Odpovedať
@bvlgari66 co si vykonal, ze sa takouto hrubou a velkou a tazkou dlazbou k clenitemu domu trestas?
Odpovedať
@gashtaan no som si to nejak neuvedomil ked som to kupoval :/
Odpovedať
@bvlgari66 kedze si uz kupil takuto sialenost rez flexov hnusna robota, stople do usi okuliare respirator a das to, orezane hrany daj k domu nech to moc nevidno. Alebo zajdi do kamenarstva oni uz budu mat na ro stroje len ta cena neviem aka bude
Odpovedať
@bvlgari66 Mozno teraz poviem hlupost, ale nedalo by sa to rezat tou masinou co nou rezu asfalt ? Ta by mala byt dostatocne velka. Kde to zohnat netusim . Je to len napad :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@bvlgari66 http://www.praetoria.sk/rezacky-obkla... . Urobis co treba a predas. Akurat kotuc pri tom treba vyhodit a kupit si poriadny. PS: Teraz pozeram, ze ty myslis hrubu zamkovu, tak na to to nebude :(
Odpovedať
no tyzden presiel a nic som nezistil, na tomto Slovensku, ked clovek ma nieco moderne, ine, nestandartne, tak mu to nema kto realizovat, o tom som sa presvedcil uz davno. Odpoved pseudomajstrov: Je to komplikovane, to sa neda, to sa nam neoplati, a bla bla bla....Vsetci beru len tie najjednoduchsie roboty, na com ludi najviac o*ebu!!
Odpovedať
@bvlgari66 sorry, ale ja pokladat dlazby, tiez to odmietnem robit ked mam inde kopec menej debilnej roboty... co to ma so Slovenskom? Inde su nejaki samaritani, ktori sa ti rozdaju trebars aj zadarmo? Ved ked uz si taku hovadinu kupil, tak si to poloz sam alebo pockaj kym skonci sezona, potom ti aj takuto robotu mozno niekto zoberie.
Odpovedať
@bvlgari66 no ak chces aby to robili za beznu cenu za meter asi tazko, nikto si neznici zdravie takou tazkou kravou, robi sa to meganahovno. Poriadne priplat a dakto sa najde.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sysell tipujem ze nepriplati, nenecha sa predsa o*ebavat...
Odpovedať
@gashtaan kto povedal ze nepriplatim? prid mi to polozit kvalitne zaplatim ti aj raz tolko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
podarilo sa vam to nakoniec narezat a položit?
Odpovedať
@neyaa hej urobili . Za 3 dni to mali hotove
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?