Chodník pri starom dome

Profilova fotka
Zdravim.Planujem zbúrať tento betónový chodník a dať tam niečo iné asi tiež betónový len o voľačo širší.Následne časom sa bude aj fasáda domčeka riešiť, len neviem ako s tým chodníkom.Lebo by sa múry domu zišli nejak aj odizolovať. Vľavo je menšia záhradka.Strecha je už nová.Neviem čo tam dať, či by stačila len tá čierna bublinková fólia alebo nejak drenážnu hadicu dať .Diky za rady
Odpovedať
...podla obrazku to vyzera na DOM, nie DOMček...
Odpovedať
Profilova fotka
@djx_marcus najskôr posúďte, aký účinok budú mať podniknuté kroky a potom urobte. Väčšinu z toho čo plánujete je bez účinku, takže aj vyhodené peniaze aj zbytočná práca.
Odpovedať
Profilova fotka
Odburaj iba pri dome daj izolaciu ako planujes a zvysok pouzi ako podklad pod zamkovu dlazbu nebude sadat. Obrubniky predavaju aj vyssie ako 20cm.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak klasika starý vidiecky domček 😀Tak účel trošku to dať do lepšieho stavu. Takže dať klasika tú čiernu polyetylénovú izolačnú fóliu.No pôvodne som chcel dať naspäť tiež betón nie dlažbu.Kvoli jednoduchosti a rýchlosti aj prác.Ale čítal som aj že betón zachytáva dosť vody tak neviem.
Odpovedať
Ja by som tem beton od domu dal urcite prec. Aspon tych 20-30 cm. Ja by som ho asi rozbil cely a pouczil ho hned ako podklad pod zamkovu. Ak das zase beton tak musis ist do lepidla s dlazbou a ta dlho nevydrzi podla mna.
Odpovedať
Ak tam chceš bývať a nechceš mať v budúcnosti problémy, daj to posúdiť odborníkovi a potom rob veci, čo odporučí. Betón pri neizolovanej stene je obrovský tepelný most a ak tam nie je klasicky ani hydroizolácia, tak to bude vlhnúť, podlaha bude studená a prekúriš aj gate.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?