Cena zamkovej dlazby na kluc

Profilova fotka
zdravim, ako sa pohybuju ceny za pokladku zamkovej dlazby? Teda mimo ceny samotnej dlazby, myslim vykopove prace, lozko (s materialom) - zhutnenie, pokladka dlazby Lebo mam ponuku na cca 19E za m2 za pripravu pod zamkovu dlazbu (vykop + material + zhutnenie) a neviem ci to je dobra cena :) potom by som si este musel este zabezpecit jemnu frakciu pod dlazbu a jej pokladku dakujem
Odpovedať
@dorwin Mne robili za tieto ceny: príprava podložia (nasypanie makadamu, zhutnenie, betón, zahladenie) - 18 €/m2 pokládka dlažby - 15€/m2 uloženie obrubníkov - 5€/bm príprava podkladu pod obrubníky -4€/bm
Odpovedať
takze 24eur za pokladku dlazby (bez ceny za samotnu dlazbu) a aj pripravu podlozia (vratane materialu) bude slusna cena
Odpovedať
@arantir urcite ano nezabudni este na obrubniky ...
Odpovedať
@arantir Len aby to nebola "cigánska robota" a po pol roku aby sa ti to nezačalo prepadať.
Odpovedať
@dorwin Skús železobetónový panel odliaty na mieste, prípadne nafarbený pigmentami do betónu a otlačenou 3D štruktúrou pomocou silikónovej formy. Vyjde ťa lacnejšie, nebude sadať, prerastať trávou:..
Odpovedať
Neexistuje jedná cena pre všetkých... Niekomu treba navážať....inému odkopávať. Ja som musel priplácať za približovanie materiálu. Každu zákazku treba posudzovať individuálne. A v neposlednom rade obrubníky a ich smer :-)
Odpovedať
@chrobak7 praveze je trochu drahsi ako okolie. a ma dobre referencie. obrubniky su zvlast
Odpovedať
@chrobak7 ked tomu dobre rozumiem tak teba vysla zamkovka s pripravou a pokladkou 33e spolu za m2? Plus BM obrubnikov pokladka priprava 9e BM?
Odpovedať
@peto222 Takto presne som to neprepočítaval. Jednoducho dal základnú ponuku, vypočítal plochu a ja som s tou cenou súhlasil. Zodpovedalo to zhruba tej ponuke za jednotky (m2, bm). Ale predtým si to bol pozrieť, aby vedel, koľko makadamu bude treba naviezť. Lebo je rozdiel, či ti navyšujú terén o 10 alebo o 50 cm.
Odpovedať
@arantir Ja som mal na toho môjho dobré referencie a iný v podstate ani nebol k dispozícii počas najbližších mesiacov. Tak som ho bral aj za tú cenu.
Odpovedať
@chrobak7 len som sa pytal ci som tomu dobre pochopil
Odpovedať
@peto222 áno, to, čo dal do ponuky, tak z toho vypočítal celkovú cenu. Samozrejme cena samotnej dlažby a obrubníkov v tom nebola, to som si kupoval sám.
Odpovedať
Článok sa načítava...
nasiel som jedneho zivnostnika z vedlajsej dediny, ktory bol najlacnejsi a pytal za pokladku 10 eur od metra..oproti inym vyborna cena, aj poradil ako by to lacnejsie vyslo...ale po prehodnoteni som dospel k zaveru, ze ziadna zamkova nebude tam kde mala byt a ak ano tak ovela mensej plochy. Proste som si usudil, ze nepotrebujem extra velke plochy zamkovej atd plany som mal co kde ako po prehodnoteni padaju.... taktiez som kedysi uvazoval nad garazou, ale ked nie som kutil do aut, tak mi to netreba, potom som uvazoval nad pristreskom, ale naco ked mi ho tiez netreba. Auto som doteraz mal najdlhsie 5 rokov a za ten cas sa vonku niktoremu nic nestalo. V zime si ho odhrniem aspon sa trosku rusam.. Proste ked nieco nevyuzivam pripadne vyuzivam raz za cas tak do toho nejdem. Cim viac toho tym viac udrziavania a nasledne cim viac chcem mat tym viac vymyslam ako to vylepsit a treba mi to? Nie...Hlavne je, ze mi nezateka do domu, ze ho udrziavam, ze dielnicku aj uschovnu doma mam pohodu v rodine a viac mi netreba .Moje kredo v poslednom case je co najlacnejsie pripadne najmenej komplikovane a aby som to vyuzival ale nie raz za cas, za to mi to nestoji. Susedia mi hovoria, tu si daj toto tu tamto a ja im na to a naco mi to je? Ja sa nechcem pred nikym ukazovat a hlavne chcem byt slobodny a spokojny s tym co mam. Keby to uz zalezalo iba na mne tak uz si upravim iba nejake vchody a ine drobnosti dam vsade travnicek a mam to.. ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?