Cena za pokládku dlažby

Kolko vas vyšla pokladka dlazby ? Mate nejake odporúčania okolie TT . Mam formát 30x30 v kombinacii 30x15 a 15x15. Potrebujem položiť cca 200 m2 a potom este vonku.
Odpovedať
1
2
Prečo si to nepoložiť svojpomocne? Nie je v tom žiadna veda, potrebujete náradie a určite to zvládnete aj sami. Treba si to vyskúšať na skúšobnom podklade a získať cvik. http://urobsisam.topky.sk/stavba-a-re... Ale ak si netrúfate, môžem zaslať kontakt do IP na šikovného majstra, len je neustále vyťažený.
Odpovedať
Pokial viem ceny sa pohybuju od 6-10€ na meter stvorcovy plus material... Svojpomocne by som si to nerobil... Nie z dovodu, ze by som bol lenivy, nesikovny alebo malo akcny... Ale z dovodu, ze som to skusil a niekolko rocne skusenosti s pokladkou, rezanim, riesenim komplikacii, brusenim, vrtanim dier, fugovani a presnosti pokladky, nenahradi ziadny clanok v nejakom pochybnom zmanipulovanom casopise... Pri kvalite vela spravi aj kvalita naradia... Kvoli jednej malej kupelke si urcite nebudete kupovat kvalitnu rezacku, brusku na jolly hrany, miesacku, laserovu vodovahu, diamantove vykruzovaky atd atd atd... A bez tohoto naradia to bude len fuserina... A ak mi chce niekto povedat nieco ine... Kludne si s nim dam ferovku v parku... :-D Treba si majstra vyberat... Preto janulikk neuraz sa, ale vobec s tebou nesuhlasim...
Odpovedať
@chumo Suhlas s chumo, u kupelne obklad jednej kupelne nepolozi rozpocet domu, ine je stierkovat ci robit SDK ale tu aj male nepresnosti sa ukazu velmi jasne. Okolie NR a NZ idu ceny takto: standardna kupelna (panelakova alebo cca 3x2 m) na komplet cca 1000-1300 € za pracu. Su to cca dva tyzdne peknej makacky. U podlah tam by sa dalo s cenou nieco to nie je tak komplikovane ako kupelne. Cena 6-10€/m2 je dobra cena, cennikove ceny firiem su az 12-14€/m2.
Odpovedať
@gigilm V Nitre sa ceny za cisto dlazbu pohybuju od 10-15€. Ja som platil 12 za malu 30x30 a 15 za velku (raymond system sa to vola?) Plus sparovanie! Mal som spolu 50m obkladov. Pri tolkej ploche sa iste dostanes aj pod 10..
Odpovedať
Nuz, my na strednom slovensku mame tie ceny jemne polozene nizsie...
Odpovedať
na vychode to mame od 10 - 15 eur za velkoformatove...myslim tych majstrov , kt. ručia za svoju robotu aj patričnou kvalitou za kt. treba priplatit..
Odpovedať
Dik pomohli ste mi a dik za kontakty !
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo polozil som v dome sam vyse 100m2 dlazby a kupelku som urobil rovnako sam :-). A nie je to absolutne ziadna veda, chce to len trpezlivost. Doporucovany majster co robil u znameho, si poziciaval moju lacnu polsku rezacku:-) A ktokolvek moze porovnat moju robotu a robotu toho majstra. A bude sa divit. A to som kladol rozmery 22x90, 30x60, 45x45 vsetko bruseny gress.
Odpovedať
@majkoj to je len tvoja sikovnost... 90percent ludi tvoje schopnosti nema... A teraz to neber osobne, ale strasne mi vadia ti sebavedomi majstri, co si zalozia zivnost, lebo vsak aj doma si to urobili... A potom je tu kopa prispevkov, ze... "Pokazili mi kupelnu co mam robit...?"
Odpovedať
@chumo nemusíš súhlasiť a ani ťa nebudem presviedčať. Vela stavitelov si to robí svojpomocne, tak ako aj ja. A aj bez drahého náradia. A nejedná sa o žiadnu fušerinu. Len som radil ako ušetriť a investovať do inej, naozaj odbornej práce. Prepáč ale pokládka obkladu ňou určite nie je. Gigilm, držím palce.
Odpovedať
mohli by ste aj mne poslat kontakty na snezienocka@gmail.com, potrebovala by som oblozit kupelnu, dik
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo preco by som to bral osobne ? Ja sa zivim uplne niecim inym. Cez to vsetko mam vybavenie lepsie ako kopa majstrov. Ja nemam rad, ked sa zo vsetkeho robi neurochirurgia :-). Skusim, ide, spravim. Nejde ? Zavolam niekoho. A prave pri obkladoch sa da pouzit kopa pomocok, npr nivelacny system od ruby, s tym urobi pekny obklad aj amater.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majkoj Ano suhlasim a urcite vela ludi zavidi tvoju sikovnost... Ale tvoju neurochirurgicku presnost v kladeni dlazby by som vedel posudit az po zhliadnuti tebou urobenych jolly hran... Kym som si vybral majstra bol som sa pozriet na robotu par profikov aj amaterskych majstrov... Boli podobne sebavedomi ako ty.... Akurat, ze sebahodnotenie niekedy zlyhava... Napriek tomu byt sikovny mozes a mat uzasnu pracu... Preto opakujem neber moju nedoveru osobne... Hovorim vseobecne...
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo neprevracaj moje slova, ja som o mojej neurochirurgickej presnosti nic nepisal. Ani o mojom sebavedomi. Brusene hrany nemam, sebekrajsia brusena hrana je dotlcena na dve veci, ja som si dal radsej decentne nerezove. Apropo hrany, majstra s bruskou na ne som este nevidel, kazdy na kolene s flexou v ruke :P. Nebyvas daleko, rad si pridem pozriet pracu tvojeho dlhohladaneho majstra, tych som sebavedomych uz videl dost, aj ich robotu, uprimna cest vynimkam :). Ten zasadny rozdiel je v tom, ze ja som to robil PRE SEBA a nerobim to pre nikoho ineho, cize ja nie som ziaden majster.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme platili 11€ za meter, plus joly hrany, špárovanie, silikónovanie, sokle a pod., keď to všetko zrátam a vydelím m2 tak vychádza 14€/m2, je to nedaleko BA...Prečo by som mala môjho starého nútiť dláždiť, jednak on by na to nemal čas, a on dokáže v tom čo robí zarobiť násobky toho, čo sme dali dláždičom...nech každý robí to v čom je odborník a nefušuje do všetkého...keď niekto nemá čo robiť tak nech si všetko pre mňa za mňa robí vlastnoručne, pokiaľ aj tak nič iné na robote nemá,,,
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo este na jednu vec som zabudol, hrany co som potreboval mat na 45st (koli uhlu na stene nie koli "joly") som si dal narezat na vodnom luci :) @zuzkarybka rec bola o chceni, nie o nuteni. Ja som to robil popri mojej robote, lebo som to robil rad ako hoby.
Odpovedať
@majkoj Praveze moje slova zacinas brat osobne... Lebo analyzujes kazde moje slovo... Majkoj, ja som tvoju sikovnost niekolko krat pochvalil... tie vycitky boli adresovane tiez majstrom, ktori si veria a nevedia to robit... Tak sa uz tolko nepaprc... Mimochodom... U nas maju vodny luc v kazdom druhom dvore... Taka sme my vyspela obec...:-D Aj obrusit to rucne a flexou je umenie... Obrusil som si polovicu sam, druhu moj majster... A ani nie kvoli tomu, ze to nevie, ale kvoli tomu, ze je to casovo narocne... A na druhej strane, ja som sa s tym viacej vyhral... Robil som to predsa pre seba...
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo tak ja zbehnem z kancla na prizemie a mam rezanie vodnym lucom :)
Odpovedať
@majkoj Ked budem robit onedlho druhu kupelnu, tak Ta budem kontaktovat... Ak mi, zena schvali rozpocet..., ak nie, moja makita flexa to isti...:-) Kludne sa pridi pozriet na pekne spravenu kupelnu... Podla mojho nazoru je urobena uzasne... Cena 8€ za m2... Plus som platil este za meter jolly hrany nejake vsimne... Za ten cas som pracoval cize som to mal v podstate ovela lacnejsie... Tak naco si to robit svojpomocne... Ked sam by som to urcite krajsie neurobil....
Odpovedať
Profilova fotka
@chumo ja nemam vodny luc :), len o poschodie nizsie je firma ntec (http://ntec.sk/index_sk.html) :D. Za 8€/m2 by som to neriesil ani ja. Pri 15/20€ som nerozmyslal :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Neviete mi niekto dat kontakt na firmu(y), ktora robi rekonstrukcie kupelne nielen draho, ale aj kvalitne? Dik
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Kto mi poradí firmu,alebo majstra ktorí by mi spravili chodníky a položili zámkovú dlažbu v Púchovskom okrese Dik moc :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
moji stavitelia prisli so sumou 13 euro/m2 tiez som nekedy sam obkladal, ale trvalo by mi to dlho
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
hľadám niekoho na vydláždenie chodby,okolie Most pri BA...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
]-( 8-)
Odpovedať
@drobik ahoj, nasla si niekoho, aka bola cena? tiez zhanam niekoho. chorvatsky grob (2x kupelna, 1x WC)
Odpovedať
Profilova fotka
Áno,ale keďže to nebola veľká plocha,keď rátam za m2 tuším 20,-...dlažba je gresova
Odpovedať
@drobik ok dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň :) Prosím vás, vedel by mi niekto odporučiť šikovných majstrov na kladenie dlažby a sanity v holodome za rozumnú cenu v bratislave a okolí? emoticon budem vďačná za akýkoľvek tip ;) Pripadne ak nechcete zverejňovať tak poprosím o info do správy :) dakuuuuuujem :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?