Bambusova podlaha alebo drevená?

Chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s bambusova podlahou. Máme polročné bábätko a bojím sa že keď bude rásť, tak všetko bude hádzať o zem a bude celá zaryhovala. Dať radšej drevenú? Aky je rozdiel? Vďaka
Odpovedať
aj drevo poskriabes daj laminat lacny a po 3 rokoch vymen...
Odpovedať
Mame bambusovu podlahu, byvame cca rok a miestami je poriadne znicena (vidno to vsak len pri detailnejsom skumani, ked clovek stoji, tak si to velmi nevsimne). No mame 2 male deti a prehanaju sa tu na tatrovke, plasmacare a inych hrackach... Podlaha je vsak krasne teplucka a velmi prijemna. Takze neviem, ci by som menila. Za laminat/dlazbu urcite nie a iny druh dreva sme neskusali, tak nemam s cim porovnat.
Odpovedať
@majkazilina bambus odporúčam, je to tvrdý materiál a nepoškodíš ho viac ako ostatné, skôr naopak. Pri užívaní treba rátať s tým, že to tak bude aj vyzerať, nerobíš si predsa expozíciu do múzea.
Odpovedať
@olivia2011 a akej máte farby? Tmavú alebo svetlu? Máte ju všade? Aj v kúpeľni aj v kuchyni?
Odpovedať
@majkazilina farba je ta tmavsia - taka medova (povedali nam, ze tato vybledne trosku a ta svetla, ze zase stmavne). Mame ju vsade okrem kupelni a este maleho priestoru vo vstupnej chodbe (tam sme davali dlazbu)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?