Asfatl namiesto zamkovej dlažby .

Zdravim . Chcem sa opytat či mate niekto asfaltové státie a chodníky v exteriéri. Ak áno ako ste spokojný a čo to stoji nemôžem sa dopátrať na nete k cene . ĎAkujem
Odpovedať
cca 9-11€/m2 4-5cm AB krytu, chce to samozrejme podkladné vrstvy a obrubníky.
Odpovedať
afalt na statie neodporucam. pri slnecnom teplom pocasi, ak nemas dobry asfalt spravia kde stojis odtlacky pneumatik a postupne aj prehlbeniny kde bude stat voda a lad a pod.... al ka by si cchel tak cena na m2 komplet na statie pre auto ta vyjde 50€/m2 a chodnik dobre spraveny tak 35€/m2. urcite k domu si das radsej zamkovku lebo ta je krajsia nez asflat.
Odpovedať
Asfalt je strasne drahy. Davala som robit len najazd k domu, jednak je asfalterov nedostatok a ta cena potom bola strasne vysoka. Jednoznacne na statie pred domom je lepsia zamkova.
Odpovedať
Asfalt - somarina Ak by si mal veľký súkromný pozemok a na tom pozemku to máš k domu pár stoviek metrov ...tak potom asfaltová cesta. Lepšie ako sa natrásať po zámkovej dlažbe.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ,pre mna je to skor filozoficka otazka... asfalt sa mi spaja s mestom, sidliskami, ulicami ktorymi sme obklopeny vsade a vieme ako to pekne "hreje" v lete... okolo domu by ma urcite nenapadlo si dat asfalt...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?