Ako vyšpárovať protišmykovú dlažbu?

http://obklady-dlazby.heureka.cz/dlaz... ako ju vyšpárovať,
Odpovedať
Profilova fotka
dlažba sa kladie na gumové podložky a nešpárujealebo do lepidla a špáruje ako iná dlžba, pošpárovaní umyť,dakedy sa to robilo pilinami.
Odpovedať
@jan45 no ale táto je drsná ako šmirgel,,a neviem či by som tu špárovačku z nej umyla,či sa tie špári nedaju zalievať,nejakou riedkou špárovačkou,,alebo nejakym silikonom,To bude chodnik okolo domu,
Odpovedať
Profilova fotka
je to vymývná dlažba, robí sa tak, že sa nasype drobný štrk, zaleje cem. maltou a po stuhnutí pretečená malta odstráni umytím. To isté urobíte po spárovaní. zalejete, počkáte kým to stuhnea potom prečnievajúcu vrstvu umyjete, ostane len to v škáre. Utiera sa to špongiou, za stáleho čistenia špongie.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to babračka ,ale tak ako popísal jan 45.
Odpovedať
@antonmesaros keby to bola hladká dlažba rozumiem ale ona je drsna,po celom povrchu aj tie kamienky,,,take hrubé zrno
Odpovedať
co tak zamesat si piesok s cementom ponametat to do tych spar potom dokladne pzametat dlazbu aby zmes ostala rovnomerne v smarach a potom obycajnym rozprasovacom co je na kvetiny pokropit spary aby zmes zatuhla,po zaschnuti popripade zopakovat este raz ak by dana zmes troska klesla
Odpovedať
@ondro1984 teoreticky to vypada jednoducho,,len neverim že sa dá povymetať všetko,okrem tych špár,,skor som myslela že zarobiť redšiu špárovačku a len do tych úzkych špár lievat napr,z pet flaše,a len s otvorom,to by nešlo???,
Odpovedať
mozn aj islo len to vyzera tiez na dost velku piplacku,neviem ja vyrabam vymyvane dlazby a robim to takym sposobom ako som pisal to je najrychlejsie vramci exterieru,ale kludne mozete skusit aj vas sposob len ak by tam vznikali velke skary aby vam ta saprovacka tym myslite original co je na keramicku dlazbu napriklad ,tak aby nepraskala ale to si myslim ze az take spary vam to robit nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
@marica888 Tak ako som písal .Ak sa vám chce môžete špáry plniť tým vreckom čo sa zdobia torty, alebo sáček od mlieka naplniť špárovacou hmotou ,dierku ,natlačiť do špár koľko sa dá nechať špárovku pár minút prituhnúť dovtedy kým sa prestane lepiť a zvyšok špárovky strhnúť špachtlou ,alebo hlavičkou veľkého klinca atd..... len je to piplačka ale dá sa .My to vymývame špongiou.
Odpovedať
@jan45 @antonmesaros @ondro1984 dakujem za dobre rady,, niečo s nou už len dorobime,ulakomila som sa na velku zlavu,teraz mám starosti,len keby to nebolo až 40 m2,tak mi treba,,, :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marica888 Tá dlažba je veľmi pekná,za krásou nebudete banovať.Len sa horšie udržiava. Ale to je problém všetkých exteriérových dlažieb.
Odpovedať
juchúúúúú..... vytešujem sa,lebo som zohnala pištol,na špárovanie,tej mojej problematickej drsnej dlažby,,, :-) :-) :-) zatial sa ukladaju len obrubiky,,
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?