Aké prostriedky používate na čistenie zámkovej dlažby / tehly?

Mám vonku takúto zámkovú dlažbu: http://s9.postimg.org/pl0cnowwv/IMG_2... Neviem z akého materiálu je, ale podobá sa to na tehlu. Ako vidíte je to už dosť špinavé – voda, kefka nepomohla. Nemáte náhodou nejaký trik, alebo nepoznáte nejaké dobré prostriedky na čistenie zámkovej?
Odpovedať
Profilova fotka
Je z betonu. Tlakovy cistic si neskusal?
Odpovedať
@madein1974 Neskusal, lebo nemam a neviem ci sa oplati kvoli tomu kupovat. Ale teraz ako pozeram, tie tlakove cistice maju dost vela funkcii, napr. tento ma aj specialnu hlavu na cistenie dlazby: https://www.mall.sk/tlakove-umyvacky/...
Odpovedať
Profilova fotka
@michal1980 nilfisk idem kupovat aj s tou hlavou, ale trochu silnejsi.... Konkretne 130 alebo 140.... Vyuzijem aj na auto nabytok atd, dobra vec, k domu potrebne.
Odpovedať
Profilova fotka
@michal1980 tlakovy cistic je celkom vyuzitelna vec okolo domu :). Ja mam http://www.akciovenaradie.sk/steps/es... . S tou hlavou sa da cistit potom ta dlazba.
Odpovedať
@madein1974 Rodicia maju znacku Karcher 100bar, ale nebol som s tym spokojny - nevedel mi vobec ocistit auto, takze urcite by som kupoval silnejsiu masinu. Tato umyvacka uz vyzera slusne + dostala dobre recenzie: https://www.mall.sk/tlakove-umyvacky/...
Odpovedať
Profilova fotka
@michal1980 karcher je dobry az od 5 rady hore.... Slaby prietok, lacne materialy.... Nilfisk je lepsi.
Odpovedať
@majkoj Urcite je to brutalna masina, ale tolko by som za to dat nechcel, asi radsej do tych 150E. Ta Boschka vyzera byt tiez ok, podla parametrov je aj dostatocen silna.
Odpovedať
@madein1974 @madein1974 a co som ti poslal link na Bosch, tie nahodou nepoznas? Tolko viem, ze je to spolahliva znacka, ale ci robi dobre umyvacky, to netusim.
Odpovedať
Profilova fotka
@michal1980 bosch natadie je ok,ale profi rady su modre.... Tie zelene su hobby.... Ja osobne by som zeleny bosch nekupoval.... Ale skusenost nemam....
Odpovedať
Profilova fotka
@michal1980 auto ti neocisti ani 200 bar masina :), teda nie len striekanim. Ked to umyjes bude to vyzerat cisto, ked to uschne bude to naprd. Pri tych lacnejsich masinkach treba mat na pamati to, ze nemaju tolko prislusenstva v cene a ked sa kupuje samostane tak to stoji viacej.
Odpovedať
Profilova fotka
@michal1980 mozno ti to trochu pomoze pri vybere, treba si to zoradit podla vysledkov v testoch http://www.testsieger.de/k/heimwerken...
Odpovedať
@majkoj Dakujem :-) Ako pozeram v Nemecku jednoznacne vedie Karcher, ale tiez vidim tu Bosch umyvacku medzi najlepsimi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@michal1980 nie nevedie jednoznacne, musis pri "sortieren nach" nastavit "testsieger" aby to nebolo podla oblubenosti, ale podla vysledkov v testoch :). Ono tak ako sa u nas stale hovori WAPkovat tak v Nemecku sa hovori karcherovat :), predsa len karcher bol prvy tu v europe kto s tym prisiel. Takze je jasne, ze v oblubenosti bude hore. Ale vo vysledkoch to take jednoznacne nie je.
Odpovedať
@majkoj Aha, mas pravdu :-) A je velky rozdiel medzi 120 a 145b? Lebo Karcher/Nilfisk 120b s bohatou vybavou stoji 150E, ale Karcher/Nilfisk 130-145b stoji 300-320E.
Odpovedať
Profilova fotka
@michal1980 priznam sa slabsie som neskusal, kupoval som to dufam na dlhe roky, tak som si trosku doprial :)
Odpovedať
@majkoj Len teraz pozeram, ze tam idu dost tenke hadice: https://www.youtube.com/watch?v=Ojcyk... Ja mam doma 45m hadicu ale colovu. Nevies nahodou ci existuje nejaka redukcia na tie umyvacky, alebo budem potrebovat aj tensie hadice?
Odpovedať
Profilova fotka
@michal1980 to sa da zredukovat :). Si si ist ze mas colovu ? Ja som mal tiez ale to je totalne neprakticka, nedala si nikde poriadne nakrutit, tak som ju vyhodil a kupil 3/4.
Odpovedať
@majkoj Zial mam urcite colovu - 3cm. Mam studnu + velky pozemok, tak preto som kupoval tuto dlhu, hrubsiu hadicu. Ako pozeram tie cistice maju 6-8m hadice, to by mi aj stacilo aj na umyvanie auta. Jedine pri cisteni zamkovej by to bolo trochu zaujimavejsie. Ozaj mozem tieto umyvacky pripojit na studnu? Nemam domacu vodaren, iba jednoduche cerpadlo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@madein1974 @michal1980 @majkoj Ahojte, nasla som tuto postarsiu diskusiu :) hladam pre manzela prave vysokotl. Cistic ako prekvapko. Pozrela som si od Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home a este v Hornbachu Nilfisk P160.2-15 . Vy ste teda s odstupom casu stale spokojni s tym co mate doma? A to prislusenstvo k tomu ozaj vyuzijete? Vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Mame dlazbu zafrkanu od omietky , samozrejme to nejde nicim dolu, je mozne tuto dlazbu natriet nejakou farbou na beton a prekryt tak tie frkance?
Odpovedať
@salkovic skusal si HG odstranovac cementu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?