Aká je toto dlažba ?

Profilova fotka
Mám len tento malý kusok dlažby a veľmi sa mi páči vedel by mi niekto povedať čo je to za typ? mala by cela vyzerat ako stvorce najvacsi ma 60x40 cm a potom su ešte asi tri velkosti a sklada sa z toho taka mozaika. diki
Odpovedať
mne sa to podoba na tuto dlazbu http://www.betonbroz.cz/produkty/broz...
Odpovedať
Je to dlazba Suprema zo Semmelrocku, teraz je v akcii v cene 12€/ m2, najdete si to na stranke www.semmelrock.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ano je to suprema od semerlocku akurat mi ju kladu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@pomiuk dobry den. Mozem sa spytat ako ste spokojny s dlazbou od semmelrocku? Aku farbu mate? Dakujem. :-)
Odpovedať
@milagros007 spokojny som, zatial je dobra vyzera super narocnejsia na pokladku majstri ju nenavidia lebo je tazka a velka :). Farbu mam taku ako na obrazku hore.
Odpovedať
@pomiuk dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@pomiuk Zdravim, stale ste spokojny s dlazbou suprema? Mate ju aj pred vstupom do garaze? Dakujem za odpoved
Odpovedať
@rita86 aj v katalogu neni urcena pod auto . A ani predajca mi ju neodporucal nakolko je velkoformatova a neni vhodna na taketo pouzitie. Takze zvolte radsej mensi format aby sa nelamala. Aj nam sa velmi pacila
Odpovedať
@rita86 http://www.semmelrock.sk/produkty/dla... Dolu je napisane pouzitie kam sa dlazba ma pokladat.
Odpovedať
@filipe11 hm skoda konecne dlazba ktora padla do oka...dakujem za odpoved
Odpovedať
@rita86 tak aj nam sa pacila , ale maju tam aj niektore podobne farby retango kombi (mediteran ) maju aj v inych odtienoch , mozno ak by ste ako lozko spravili betonovu platnu tak by nebol problem , ale je to otazne .. viem ze tu uz niekto riesil tuto dlzbu a praskanie pod parkovanim auta...
Odpovedať
Nám sa tiež páči a chceme ju dávať. Ale mne teda priamo zo semmelrocku napísali že pri rodinných domoch je vhodná aj na pojazdnú plochu pre osobné autá.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ked to priamo napisali oni @babistatka tak myslim, ze bude na tom kus pravdy. Ak nahodou by sa nieco stalo, ze by popraskala pod autom alebo nieco take, tak je mozne sa potom na nich obratit. Ze tvrdili, ze je to fajn, je to vhodne a potom takyto problem nastal.
Odpovedať
Aj som hladala na forach recenzie ale vela toho konkretne o tejto nie je ale ako som citala tak aj pri klasickej nastane problem
Odpovedať
@rita86 pozri si na stranke tenchnicky domument kludne mozes dat pod auto, aj na fotke vidno ze to maju pri brane. Naco by robili dlazbu ktoru nemozes dat pod auto? To by si ludia kombinovali pred domom 2 typy?
Odpovedať
@babistatka tak ked ti napisalidobre ale nech.ti to daju aj na papieri a z razitkomze to bude bez problemov pri predaji sa toho narozprava ojojojojj @sysell ano robia sa niektore druhy dlazby len pochodzne.
Odpovedať
Opäť som to s nimi riešila, lebo už ideme kupovať a povedali, že suprema začína byť jedna z najpredávanejších na SK a teda kopec ľudí ju má aj na pojazdnú plochu pri dome. Že hlavne je dôležité mať dobré pripravené a zhutnené podložie
Odpovedať
@rita86 dobry som spokojny mam ju vsade aj na parkovacom stati kde mi stale stoja auta, jedine co neznasa su velmi tazke auta ale to asi ziadna. Pukli mi asi dve velke ale je to nepoznatelne. Treba jej spravit naozaj kvalitne osadenie nakolko su tam aj tie velke formaty. Takze spokjonost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Je tu niekto, kto si dal medzicasom polozit zamkovu dlazbu Suprema?Chceme ju kupit, len si nie som uplne ista, ci nebude robit problemy pri najazde do garaze..za kazdu skusenost vopred dakujem;)
Odpovedať
Práve ju pokladáme :-) budú nám tam stáť autá, informovali sme sa priamo aj u výrobcu, vraj s tým nie je problém, čo sa týka osobných áut, praktickú skúsenosť ale zatiaľ ešte nemáme, tak o mesiac :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?