Zdravé sedenie

ahojte, ako sa pozeráte na zdravé sedenie vášho dieťaťa? koľko ste ochotné investovať do detskej stoličky?
Odpovedať
prečo, predávaš niečo také?
Odpovedať
Staci dietatu zdoraznovat,aby sedelo rovno an nehrbilo chrbat. Casom si zvykne. Kupovat predrazene stolicky je hlupost. Kolko hodin dene dieta presedi doma na "specialnej", ci obycajnej stolicke?
Odpovedať
@krejzinka11 Čo toto má spoločné s Modrou strechou? Šup s tým na Koníka... ;-)
Odpovedať
no neviem, ved stolicka patri k zariadeniu detskej izby
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ja si myslim, ze podstata zdraveho sedenia je tiez v dietati, nie v stolicke ..
Odpovedať
@krejzinka11 sediet pekne bude len vtedy ked bude na ociach. Ked vytiahnes paty bude sa hrbit ako sme to robili my :-D . Ja ked idem okolo maleho tak mu tresnem po hrbe e pise nosom. Ked sedi pekne rovno tresnem mu po hlave ze nepise ulohy :-D Velke prachy za stolicku nic neriesia. Hodinu dobreho sedenia na super stolicke nevyvazi hodiny sedenia v skole na kuse dreva ;-)
Odpovedať
@krejzinka11 pre mňa je sedenie dieťaťa dôležité. Myslím si, že dospelácke stoličky sú pre dieťa nevyhovujúce, buď je opreté o sedadlo a nohy mu trčia (lepšia varianta) alebo sedí na kraji, nohy ohnuté v kolenách ale nemôže sa oprieť a hrbí sa. Teraz je na trhu široká ponuka stoličiek. Ja uprednostňujem rastúci, ich obstarávacia cena je vyššia, ale vydrží dlho.
Odpovedať
Profilova fotka
ja nasej dcere by som mohol kupit asi akukolvek stolicku a stale by sa hrbila
Odpovedať
u nas pomohlo,ked sa dcera zacala trocha hrbit ,sedenie na fitlopte,striedat dynamicke so statickym sedenim,to na fitlopte ta nuti drzat ten chrbat ako treba....samozrejme,aj pevna stolicka musi byt kvalitna a nestaci iba zdoraznovat aby sa nehrbilo,deti na to kaslu a ked som videla to,na com sa sedi este dnes na ZS a SS a vyskusala si to,tak to je fakt otras
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?