Vstavana skrina v detskej

Ahojte prosim vie mi nejaka skusena mamicka poradit?:) potrebovala by som zistit ci v detskej izbe postaci 2m vstavana skrina alebo radsej mam investovat do 3m? Dietatko bude jedno len clovek nikdy nevie reku ci taka 2m staci aj pre 2 osobky.diky
Odpovedať
ked sa dá, dajte aj 3m, uložneho priestoru nie je nikdy dosť
Odpovedať
daj kolko vojde a na kolko mas. Neboj sa, ono sa to naplni. Ked nezaberie vsetko krpec, ostatni clenovia rodiny mu svojim prispeju
Odpovedať
Profilova fotka
@mischels je to na zvazeni.., Ak je izba dostatocne velka ... Aj 2m vstavana skrina je dostatocne velka pre dospeleho a nie este pre dieta..
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa dá tri metre, dal by som tri. Ako tu už bolo povedané - úložného priestoru nikdy nie je dosť. Neustále sa nájde niečo, čo sa bude dať uložiť do skrine. Keď je dieťa menšie tak tých vecí neni toľko ale postupom času bude toho viac a viac ;-)
Odpovedať
no, ja mam v izbe 2,3m miesta a 60cm hlbku na skrine, dietky mam dve. doteraz som s nimi fungovala na jednej velkej 100x60x240 pax skrini ale to teda ani zdaleka nestacilo... teraz v novom bude mat kazda svoju jednu velku,bude to musiet stacit,viac miesta niet v izbe. urcite este poriesim aspon komodu. daj kludne 3m, pretoze dieta ako rastie aj tie veci su stale vacsie a zaberaju viac miesta. plus nejake harampadi ku konickom co bude treba... no az ma striasa z tej predstavy :-D urcite daj 3m ak mas na to miesto :)
Odpovedať
Profilova fotka
Daj tri radsem mat prazdnejsiu skrinu ako preplnenu 2m. Ale ak dieta je chlapec staci mu aj 2m
Odpovedať
Diky za reakcie😉 no zvazim to este.izba ma 3x4m chcem ju dat za dvere nech vyuzijem priestor na maximum ta stena je 3m dlha len som chcela ze dam 2m a meter necham na postel. A na opacnej strane by v buducnu mohla byt dalsie keby naaahodou.no ale je pravda ze ulozneho nikdy nie je dost.
Odpovedať
@mischels ked sa da, ze je priestor, tak potiahnu ju na tri metre a postel daj na opacnu stranu, radsej jedna vacsia jak viacero skrin ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?