Spoločná detská izba. Ako ju zariadiť?

Ahojte, potrebovala by som poradiť, ako zariadiť spoločnú detskú izbu pre 15 ročnú slečnu a jej 5 ročného brata, tak aby mali každý aké-také súkromie.Ďakujem.
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/f...
Odpovedať
Profilova fotka
daj viac info - aka je velka izba, kde je okno, kde dvere, idealne nakreslit podorys... jedna kamoska ma oddelenu spalnu - maju maly byt a spalnu a detsku spolocne a vyriesili to velmi pekne a to oddelenim priestoru takou stojatou policou z IKEA, ma asi 1,5x1,5m, funguje vlastne ako paravan a vyzera perfektne.. je biela + sa na nu napaja pisací stol... skusim najst foto... nieco taketo, su aj vacsie..... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
@inkaa ak je izba dost velka, dalo by sa to sadrokartonovou prieckou tak, ze by sa oddelila aspon mala cast izby, kde by kazdy mal svoj kut.v albume od fra vyssie je taka izba.naozaj to ale zalezi aj od okna, ak by mala jedna cast vyzerat ako kutica bez okna, tak radsej nie :-N oddelenie by sa dalo riesit aj tak, ze slecna by dostala cosi taketo : s tym, ze jedna stena dolneho priestoru by sa niecim zakryla, trebars policou..vznikol by aspon taky utulny pracovny kut.
Odpovedať
Profilova fotka
@inkaa dalo by sa to vyriesit niecim ako kniznicou ale len do urcitej vysky (cca 2m) a medzi kniznicou v strede by som riesil supacie dvere vsetko v zavislosti od priestoru ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte velmi by som vas chcela poprosit o poradenie ohladom detskej izby pre dve detičky.kika ma 9 rokov a tomino3.ročky.izba je velka 4.5 na 4.5 metrana dvoch stenach su dvojdielne okna.dvere su na kraji po pravej strane .každy napad vitani dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Hladam inspiraciu na netradicnu detsku izbu, v netradicnom style. Trochy punk rock, trochu Alica v krajine zazrakov. Pomiesane nove so starozitnym, nie perfektne usporiadane, izbu silne zameranu na tvorivost, vytvarnost. Mame tri deti oboch pohlavi. V izbe bude tato poschodovka, presne v zlozeni aj s policami ako na obrazku. Vid prilohu. Jednoznacne sme aj za ulety! :) Vdaka!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte... Hladam insipiraciu... Mame tri slecny a dve detske izby. V jednej maju poschodovu postel, teda je urcena najme na spinkanie a z tej druhej chceme urobit studentsku izbu, kedze od septembra budeme mat skolacku. Izba nie je prilis velka, takze hladame nieco jednoduche a ucelove... Paci sa mi styl vintage, vidiecky.... V izbe bude aj roztahovacia pohovka, kedze podla potreby bude sluzit aj ako hostovska... Takze ak mate zaujimave foto a obrazky potesia... Pripadne odporucanie na sikovneho stolara... Na foto prikladam aj ako si cca predstavujem usporiadanie...
Odpovedať

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@sirinka Dobrý deň, prosím Vás vedeli by ste mi poradit stranku na ktorej ste nasli tu študentskú izbu pre dvoch :) vopred ďakujem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?