Rozmiestnenie nábytku

Ahojte, chcem poprosiť o pomoc pri rozmiestnení nábytku v detskej izbe, pretože si s tým neviem poradiť. Kam by ste umiestnili postel, stôl a skriňu? Aké vidíte možnosti? Ďakujem za každý názor/návrh.
Odpovedať
Tak to je ošementná situácia.Budem túto tému sledovať a som zvedavý čo ti odborníci poradia.Ale určite by to robilo aj mne vrásky ma čele.Ťažká situácia.
Odpovedať
Musi tam byt skrina? Inac toto je uzasTny architektonicky pocin, 12 nezariaditelnych stvorakov, toto nespachali ani ti co vymyslali panelaky :-p Postel oproti dveram, na stnu oproti od otvaraveho okna pracovny stol, nejaka komoda par zavesnych skriniek nad to, mozno nejaka nizsia komoda k noham postele. Oblecenie co nevojde do momody ubytovat niekde inde
Odpovedať
pre jedno ci dve deti? ake velke?
Odpovedať
skrina podla mna tiez nemusi byt, pre mensie deti su idealnejsie komody, tych vies dat aj viacero na tu stenu medzi okna. postel tiez jedina sanca oproti dveram, ale osobne by som ju asi otocila do priestoru, takze celo k tej pravej stene. postel by tym padom mala byt sirsia, aby dieta malo dost pohodlia. ak treba stolik, tak pod to mensie okno. ostatne veci ako hracky a spol. budem vediet poradit az ked napises o ake velke dieta ide ;)
Odpovedať
@kkl82 ak otocis standardnu dvojmetrovu postel do priestoru medzi skrinkami okolo steny (cca 40 cm hlbokými, ame moz byt aj viac) ostava na prechod nieco malo pod 70 cm co pre detsku nie je noc moc. A dieta potrebuje na hry velku hraciu plochu, ovela viac velku hraciu plochu ako pristup do postele z oboch stran.
Odpovedať
@zita19 ved este nevieme o ake velke dieta ide. je ine, ak tam ma byt pubertak a ine pre 4-rocne dieta... rozdiel je nielen v priestore pre hranie, ale aj v uloznom pristore a spol. zadavatelka sa pytala aj kam dat stolik, tak myslim, ze asi pojde uz o skolaka. uvidime. v kazdom pripade sa neda zariadit takato detska izba (a popravde, vacsina detskych izieb) univerzalne, aby bola vhodna pre 4-rocne aj 15-rocne. a k tej posteli, osobne si myslim, ze staci, ak ten priestor na hranie bude pred postelou a nie za nou. proste tu postel napasovat v co najpohodlnejsej vzdialenosti od toho fixneho okna, aby nebolo uplne pri okne, ale aby tam este vznikol priestor napr. na nejaku policu s knizkami na dobru noc. ale zas sme tam, nevieme o ake velke dieta ide...
Odpovedať
neviem ake su svetove strany - teda svetlo na stol + ake velke dieta ale nic ine ma asi nenapada
Odpovedať
@kkl82 v tomto sa mi dve asi nezhodneme, ale ja vzdy uprednostnim volnu podlahovu plochu, cim viac v kuse tym lepsie. A je uplne jedno ci je to pre batola, skolaka, teenegera alebo kutloch pre mladenca v mama-hoteli...
Odpovedať
@kkl82 @zita19 jeden syn má teraz 6 rokov, pôjde do školy, ale pre toho bude zrejme teraz druhá izba, tam je rohové okno vysoké 2300 ale tá izba sa dá lepšie zariadiť ako táto. A druhého syna čakáme v júni, takže zrejme táto izba bude pre neho od nejakých 2 rokov. Teraz navrhujeme rozmiestnenie el. zásuviek, preto rozmýšľam ako by sa dala izba zariadiť tak, že jedno rozloženie izby pre malé dieťa a druhé napr. už pre 20-ročného.....ak to teda pôjde. Resp. ešte je tu možnosť zmenšiť okno na výšku, keďže teraz máme hrubú stavbu a okná ešte nemáme ani objednané......vedľa tejto izby je tá druhá detská izba a tam by sme tiež museli zmenšiť rohové okno na výšku.....
Odpovedať
ked ide o zasuvky tak vela na dlhe steny aspon po jednej dvozasuvke na kazdu na pol metra od rohu
Odpovedať
Tomu kto toto naprojektoval by som nasral do rúk.Asi ste pri projekte šli po cene.
Odpovedať

Odpovedať
Článok sa načítava...
@jozomrkva111 no skor po dizajne :( povodne tam naprojektoval okno cez celu stenu :) to uz sme si dali zmensit v projekte....inak to okno vyska 1500 je klasicke okno, takze som rozmyslala, ze by pod nim mohol byt stolik, v projekte architekt naznacil pod okno postel ale to sa mi velmi nepaci ak chce clovek spat pri otvorenom okne (na ventilačku).
Odpovedať
A co tak vyvysenu postel kde dolu je ulozny priestor? Teda pre vacsie dieta. Kym bude malicky staci docasna postel (ak sa bojis o bezpecnost) a komoda, este nepotrebuje skrinu. A zasuviek nikdy nie je dost.
Odpovedať
Profilova fotka
stolik by som dala pod okno pri dverach, aspon nebude musiet mat stale zazate ked sa bude ucit alebo co postel normalne otocit do priestoru medzi dvere a stenu oproti a nejaku komodu tam pri alebo aj pod druhe okno a hotovo. inak uz asi horsie sa to urobit nedalo
Odpovedať
ak sa uspokojis so skrinkami s mensou hlbkou (cca 40 cm), tak aj takto nejak. v tom prvom rieseni mas asi najviac ulozneho priestoru a aj miesto na klasicke satnikove skrine. ale stolik naozaj k tomu otvaravemu oknu, inde mi nikam nepasuje.
Odpovedať
dalsia moznost.. modra - postel... oranzova - stol a miesto pre nabytok.. moznosti je vela.. a da sa vyblaznit donemoty takze staci pustit uzdu fantazii :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?