Rozkladacia posteľ pre dieťa

Profilova fotka
Ahojte, dlho som tu hľadala podobnú temú no nenašla som. Máme takýto problém: dcérka má 2 roky a 3 mesiace a už si vyžaduje svoj vlastný priestor. Keďže bývame v 2izbáku tak je to dosť problém, hrávala sa doteraz pekne v obývačke kde má svoj kútik, no začína chodiť do spálne, lebo chce byť vo "svojej" izbe. Samozrejme sama, bez rodičov :))) púšťa si rádio, spieva tancuje a my jej zavadzáme :)) Predstavu máme takúto: malá má v spálni k našej posteli pritlačenú svoju posteľ ( tú by sme jej tam nechali), my by sme chceli vymeniť našu manželskú postel za rozkladaciu, niečo takéto: http://www.supersektor.sk/postel-rozk... proste by to bolo cez deň zložené a mala by svoj priestor. Máte niekto s takou posteľou skúsenosti??
Odpovedať
Profilova fotka
ešte som chcela poznamenať, že bývame v nájme a ešte také 2 roky určite budeme teda posteľ výklopná na stenu nepripadá do úvahy, aby som sa potom nemusela nikomu prosiť aby ju kúpil, a čo som pozerala rozkladacie sedačky, väčšinou sa nám nepáčili "madrace"
Odpovedať
Profilova fotka
@ludka77 myslim, ze ta postel je OK, pripomina mi postel z IKEA, ktoru ma napr Suchonka , a este jedna baba tu ma podobnu..... myslim, ze je to plnohodnotne spanie , podla toho linku, co si dala a navyse casom moze sluzit ako hostovska postel v buducnosti a nezaberie vela miesta
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 aha aj táto vyzerá dobre, to je z IKEA?? idem okuknúť. Presne tak som to aj myslela, že teraz bude slúžiť nám a časom keď pôjdeme do svojho tak ju bude mať buď malá pre kamošky, alebo pre návštevy :)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, ale to vase mi pripada este lepsie, hlavne madrac... Ikea je dost tenky...
Odpovedať
Profilova fotka
len ma tam štve, že ja mám na našej posteli dosť drahé madrace ale sú 80x200 a na tú postel treba madrace 90x200, skúsim im napísať či náhodou nerobia aj taký rozmer. Neviem to na tej IKEA stránke nájsť :/
Odpovedať
Profilova fotka
@ludka77 Pozri aj pohovku Brimnes, aj tú Hemnes -tam sú matrace 80x200 http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/cat...
Odpovedať
Profilova fotka
@pocem ty takú máš?
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 hehehe..Kati, dikiii! ty si mi pripomenula tieto postele z Ikea...možno zmením(e?) plány a miesto rozkladacej pohovky do pracovne by som navrhla takúto...nabudúce časť postelí v Ikea neprebehnem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páči tá HEMNES čierno hnedá, ale chcela by som skôr aby to "čelo" bolo len vzadu a na jednej strane :)) aby som sa na WC nemusela trepať cez drahého :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pocem ja som nad nou uvazovala, ale nehodila sa nam do stylu zariadenia, aj ked je super.... tak nakoniecc mame Joker , ale som spokojna, je fajn:)
Odpovedať
Profilova fotka
@ludka77 nemám, len do pracovne/hosťovskej hľadáme nejakú rozkladaciu pohovku,a tieto psotele v Ikea sa mi dávno páčili..ale teraz mm zase stopol moje úvahy :-( takže budeme loviť nejakú peknú jednoduchú, spoľahlivú rozkl-čalúnenú pohovku x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ludka77 tak potom ta brimmes by mohla byt dobra :) len v cene ich posteli nie su madrace tusim.... Inak, ak ti je luto madracov, svoju postel ak mozes odloz k vasim, alebo niekam, a ked budete mat spalnu original, tak si to vezmes.. Ja som tak dala postel ku nasim, mala som na nej drahe madrace SULTAN z ikea, a tu sme ich nebrali, a mali len 4 roky, tak su u nasich a mame komfortne spanie aj tam, kde prideme: )
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@pocem ja som najskôr uvažovala nad gaučom rozkladacím, ale drahý má problémy s krížami tak keď som našla toto bol nadšený, že tam bude náš madrac :) @katrin21 našich by už asi šiblo, už toľko vecí sme im napratali čo sme menili :) mne práve vyhovuje že tie postele predávajú bez madracov aspoň si môžeme nechať tie naše :) a posteľ čo máme?? to je taká drevená čo bola komplet spálňa, už keby aj máme svoj byt/dom tak ju nechcem :-D nevieš či sa na tú brimmes dá dokúpiť "čelo" ? či ako sa to volá?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@ludka77 ahoj ludka...nasla som tuto diskusiu a chcela by som sa spytat ci ste postel (Brimnes / Hemnes - ikea - roztahovacia) kupili a ste s nou spokojni, ďakujem za info
Odpovedať
Profilova fotka
@melonik7 ahoj nie odkúpili. Kupili sme super gauč roztahovaci super sa skladá aj rozkladá. Ma dobrý madrac. Dokonca aj rosty ma
Odpovedať
Profilova fotka
prepáč za preklep, písala som cez mobil T9 :)) tam malo byť nekúpili :) takýto gauč sme to kúpili, bol síce trochu drahší ale sme spokojní! : http://www.leonardovsvet.sk/sk/110.html máme 180cm, 160 cm a 120cm široké :) (vymenili sme hneď aj v obývačke :)) opierky máme "preklápacie" nie tie kovy čo sú na prvej foto, a poťahov na výber mali milión :)) my máme svetlunko hnedú - skoro až bielu "konštrukciu" a poťah ktorý sa dá vymieňať (na madraci) máme tmavohnedy.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte chcel by som sa vas spytat kde by som nasiel cennik sedacich suprav tej stranky leonardov svet? vie niekto kde to najdem alebo sa musim uz s nimi rovno skontaktovat? dakujem za odpoved ak tak.. tak boskowitch@gmail.com diiky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?