Rastúci nábytok pre deti. Čo myslíte?

Máte skúsenosti s rastúcim nábytkom? Je to naozaj taká dobrá investícia? Aké značky a typy máte? Sú deti (a aj vy) spokojné? Zvažujem kúpu stola a stoličky a prosím o rady a skúsenosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mame tieto http://www.amazon.de/roba-7562-Treppe... Pouzivame ako jedalenske pre deti, sme spokojni, deti sedia pohodlne za stolom. Su lahke a deti ich maju radi. A cenovo vysli vyborne. Vzhladom k tomu, ako dlho ich budu pouzivat, tak sa nam to oplatilo. Najnovsie chodia radsej kreslit k velkemu stolu ako k svojmu detskemu. E.
Odpovedať
nikto? :-|
Odpovedať
@lienkasop ja tiež uvažujem o nábytku pre mojich krpcov, jeden má 2roky a druhý 4roky. Veľmi sa mi páči meblik, konkrétne táto http://www.meblik-nabytek.cz/sk/eshop..., ceny sú síce drahšie, ale keď som ich videla na živo boli fakt pekné a zdali sa mi kvalitné, zatiaľ ma tieto oslovili najviac :-) Tak pozri, možno sa ti zapáčia.
Odpovedať
mame klara2 http://www.domestav.sk/sk/katalog/sto... naozaj sa oplati
Odpovedať
ešte niečo o rastucich stoličkach: http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotog...
Odpovedať
Profilova fotka
dobra znacka je nasso. http://www.nasso.sk/index.php?folder=...
Odpovedať
@kikafilipko nechce mi to otvorit :-|
Odpovedať
@cinnamon ano suhlasim, len aj dost draha
Odpovedať
@kikafilipko @majina.b @cinnamon @lienkasop @e_z Ja rozmyslam nad Mayerom http://www.mayer.cz/index.php?action=... A nepoznam nikoho kto by mi mohol povedat ako je s nimi spokojní v praxi, lebo na predajni sa mi zdali byt dobre.
Odpovedať
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto....
Odpovedať
@lienkasop nechápem prečo, ale daj do googla meblik.sk a nájde ti to, mne sa páči izba DAKAR, v BA majú takú malú predajničku, kde sme boli pozrieť a bola ešte krajšia ako na obrázku. A poschodová postel vyzerá byť stabilná, nie taká, že drgneš a ešte sa 5min. trasie :-) Zasa na druhej strane sú to polské výrobky a neviem aké majú recenzie, pretože som nikoho nenašla, kto by ich mal a sú drahší. Čo sa týka tej kvality, podľa mňa to je celkom dobré, aj keď nie som veľký odborník, len podľa toho čo som zbežne pozerala má to protišmykové podložky, bezpečnostné samozatváracie šuflíky, zaoblené hrany -dieťa si neublíži, aj keď buchne do rohu s hlavou (takéto niečo potrebuje ten náš šišák, bo ten má permanentne modriny na hlave), no a tie 3D obrázky na skriniach, tak tým nemôžem odolať ;-)
Odpovedať
@cinnamon vyzerá to pekne, ale asi budú ozaj dosť drahý, zaujímalo by ma koľko asi bude stáť tá modrá izbička so šmyklávkou a hradom, tá je krásna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
oživujem tému, máte rastúci nábytok Mayer alebo Delso? Je naozaj taký dobrý? Mám predškoláčku a zvažujem kúpu takéhoto nábytku. Poraďte ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
tiez by som uvitala postrehy k rastucim stoličkam, budeme mat prvačku a chystame sa dokupit stol a stoličku. objavila som stolicky freaky http://www.kancelarskestolicky.com/zb... a actikid http://www.zdravesedenie.eu/sk/stolic... nema ich niekto vyskusane??? nemam ich kde nazivo obzriet, zaujimala by ma kvalita a pevnost. ja osobne som skor za tu actikid, kedze mne v kancelarii niekedy tie opierky ruk zavadzaju. myslim, ze bez opierok je viac moznosti pohybu a dieta ich nevyuzije. stolik mame vybraty rastuci od domestavu, kedze mame od nich aj zostavu posteli: http://www.domestav.sk/upload/images-...
Odpovedať
som tu popcitala trocha dozadu, je tu odkaz na stolicku klara... mame podobne stolicky, ale mne moc k pisadiemu stolu nevyhovuju... mame ich v kuchyni, deti musim prisuvat ku stolu, kedze nedociahnu na zem a neviem si predstavit, ze by som pokazde, ked bude chciet dcera nieco robit pri stole, ci uz ulohy, alebo si kreslit, alebo odbehnut niekam pocas prace, ju musela ist prisuvat. podla mna k pisaciemu stoliku patria kolieskove stolicky...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Pekny den :-) Mne mala najprv sedela na tvrdej stolicke bez operadla aby sa nemohla " valat ". Neskor som jej kupila detsku rastucu stolicku od Mayer. http://detskestolicky.sk/stolicky/12-... no v ponuke su aj ine modely http://detskestolicky.sk/5-stolicky. Ma ju pri standartnom stole - tie su v ponuke tiez i ked ja som ho neriesila. Dolezite je ze sa da nastavovat aj hlbka sedu. Chrbat je tym podoprety a nestane sa ze sa dcera vyvali dozadu. Ma ju na kolieskach, no da sa aj na klzakoch co mi vsak prislo nepraktickejsie nakolko je otocna a tazsie by s nou manipulovala. Da sa vybrat aj potah - tato je v umyvatlnej latke. Proste super .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@lienkasop akú stoličku a stôl ste nakoniec kúpili? tiež uvažujem nad stolom od Mayera a možno aj stoličkou, no teraz som ešte objavila aj iné stoličky, sú balančné či čo. http://www.kancelarskezidle.com/zidle... http://www.kancelarskezidle.com/zidle... @dankob smiem sa opýtať kde a za koľko ste kúpili stoličku od Mayera? máte aj stôl?
Odpovedať
rastúce stoly, ktoré som našla
Odpovedať
asi ma ukamenuju viacery za nazor, sice je to pekne, ale podla mna zbytocne. Vyrastla soom bez rastuceho nabytku a vobec mi to nechybalo. Deti maju v izbe stolik s kovovymi nohami ktore sa daju pripadne nastavit a upravit vyska stolu.
Odpovedať
@neyaa ja to pozerám pre syna, pretože má zdravotné problémy a nechcem aby sa hrbil. to naklápanie plochy slúži k tomu, aby sedelo dieťa vystretejšie pri písaní. ak máš stolík na ktorom sa dá upraviť výška, tak máte v podstate aj vy doma tzv. rastúci stôl ;-) čo sa týka stoličiek, tak som sedela na stoličke, ktorá má polohovanie chrbtovej opierky a skracuje tým aj hĺbku sedu. je to skvelá vec. treba si to vyskúšať. ale nedávno som našla ešte iné stoličky tzv zdravotné, alebo terapeutické. tiež ma to zaujalo, len cena už menej :-D keby sme nemali zdravotné problémy, asi by samozrejme ani mňa nenapadlo pozerať takéto veci :)
Odpovedať
@neyaa ten na prvom obrázku dokonca nie je ani drahý. cena je cca. 120 eur :-)
Odpovedať
@tyli Ta stolicka co ma dcera stala cca 160,- je to Actikid. ona uz vyuziva plnu hlbku sedu, ale som spokojna. A ked vyrastie posuniem ju lebo je naozaj super. Pokial je tvoj syn este maly asi by som volila FREAKY al. FREAKY SPORT. a Stol isto tiez. NIekedy hodi MAYER dobre akcie na sety. Dcera ma 12 tak som stol uz novy neriesila ale ak ma maly problemy tak to naklapanie je vyborne a bude si setrit chrbatik. Zatial pekny den :-)
Odpovedať
@dankob díky :) tiež som pozerala aj Actikid a na jednej českej stránke mala najlepšie hodnotenie od predajcu. dokonca omnoho lepšie ako Freaky a Freaky Sport. ja som minulý rok na výstave v NR sedela na tej Freaky Sport a mne sa na nej sedelo dobre. neviem prečo bola horšie hodnotená. škoda, že tento rok neprídu na výstavu v NR. aj kvôli nim som sa tam chystala. ešte som pozerala na iné stoličky napríklad Titan Junior 3D Topstar. a sú ešte aj od iných výrobcov - rôzne. len bolo by dobré ich aj vyskúšať. http://www.topstar.de/de/sitness.html
Odpovedať
a ešte táto sa mi pozdáva. pripomína mi to sedenie na fit lopte.
Odpovedať
rastúce stloličky a stôl od Mayer http://www.youtube.com/watch?v=TL0hr5... http://www.youtube.com/watch?v=5gtEbn...
Odpovedať
@tyli kupili sme este v juni stolicku actikid a stol od mayera, mas ho na foto vyssie bledomodry my ho mame cerveny, som spokojna investiciu nelutujem. neyaa Nesuhlasim s nazorom ktory sa prezentuje vyssie ze je to zbytocne. nieje, aj ked dieta nema zdravotne problemy, tymto nabytkom nim predchadzame aj vidno ze pani nabytok nevidela nazivo a nedala odskusat svojim detom, uplne inak by hovorila. Aj samotne deti si pochvaluju. Ak by sa prezentoval nazor ze je to drahy nabytok nemozem si ho dovolit skor to pochopim ako ze je to zbytocne, nic co investujeme do zdravia svojich deti nieje zbytocne. Ja som mala obycajnu drevenu stolicku a kovovy stol a mrle ma zrali pri kazdom uceni, tlacil ma zadok a potom ma ani nic robit pri takom stole nebavilo. Dcera na tej stolicke co ti pripomina sedenie na fitlopte naramne vymyslala a vtedy ked som kupovala este nebola na trhu a ani by som si ju ja osobne nekupila, je podla mna skor taka hrava ale nie zla, len ona mi na nej moc saskovala a asi by sa nesustredila na ucenie :)
Odpovedať
@lienkasop jej super, díky za referencie :) takže tá stolička Actikid úplne postačuje? mne sa páči aj Freaky, len tá cena je dosť vyššia a neviem či je v sedení až taký výrazný rozdiel. vy máte aj tú stoličku Half ball od Topstar - Sitness, alebo ste ju niekde skúšali? perfektné stoličky sa mi zdajú od Spinalisu, len to už je pre nás veľká položka a ešte som videla, že Neoprot propaguje podobnú stoličku ako je tá Half Ball - od Swopperu, ale tiež tá cena.... prosím ťa kde ste kupovali stolík a stoličku? chcela som objednať tento rok na výstave v NR, ale tento rok tam nebudú :-(
Odpovedať
Ahojte, ja tiez chcem pre syna tento nabytok, pojde do prvej triedy, tak chcem, aby mal kvalitnu stolicku a stol. Len tiez neviem, ci kupit actikid alebo freaky sport. Ci su potrebne tie podrucky, resp. inak neviem, aky je rozdiel v tych stolickach.
Odpovedať
My mame rastuci stol aj stolicku od Nassa. Tiez som obzerala stol od Mayera a este nejaku nemecku znacku len sa mi moc nepacilo pouzitie plastu na nohach. Stol nam vyrobili na mieru a je uplne jednoduchy takze sa bude hodit aj ked bude trochu starsi:-)
Odpovedať
@tyli Tiez sa mi paci Freaky ale pre Actikid rozhodla lebo ma vsetky parametre ako Freaky, nechcela som rucky a viem ze som dobre urobila, zavadzali by, a cena bola najnizsia a farebny potah si dcerka vybrala podla seba a myslim ze je zbytocne preplacat Freaky. Spinalis som pozerala ale to su ceny mimo mna, to by som nikdy nedala, Halfku sme skusali v Brne a je podla mna sice fajn ale dost hrava, skor by dieta lakala hrat sa ako poslusne na nej sediet a pisat si ulohy, ale to je len moj nazor, samozrejme je to uzasna stolicka. Nebudu v Nitre? Kazdy rok tam boli. Ja som to kupovala cez net cez vvmix, lebo mali tovar hned k dispozicii a ja som to potrebovala ako darcek k narodeninam, tak omeskanie nepripadalo do uvahy. Myslim ze nebudes lutovat, ja som max. spokojna a hlavne moja dcerka, kamosky ked videli zavideli :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?