Priestor nad poschodovou posteľou

Ahojte, dávame si vyrobiť poschodovú posteľ na mieru. Výška izby je bohužiaľ iba 250cm. Riešim otázku umiestnenia vrchnej postele. Koľko priestoru treba nechať pod stropom? Bola by som rada, keby bol priestor medzi jednotlivými posteľami čo najväčší, pretože spodná posteľ sa bude využívať aj počas dňa, na hranie a pod. aby si tam ani dospelý nemusel dávať pozor na hlavu :) na vrchnú posteľ sa chodí iba prespať... Aký máte názor/skúsenosti? Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@meriska123 no tak si si asi sama odpovedala.. dajte si ju spravit na mieru tak, aby vyhovovala vasim potrebam.. aby ste ziskali viac miesta mozete tu spodnu dat trosku nizsie ako sa bezne davaju postele... budu tam sat deti ci dospeli? odmerajte sa v sede a hned mas miery... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak aby si si nahornej posteli mohla z lahu sadnut plus rezerva a spodnu detto len tam vacsiu rezervu lebo zo sedu vstavas a to by si si hlavu buchala
Odpovedať
@meriska123 pri vrchnej posteli by som ratal seba v sede a plus este minimalne nejakych 20-30cm, padol tu dobry napad s umiestnenim spodnej postele nizsie ako byva. Len potom nastava otazka ci nechcete mat pod tou postelou aj ulozny priestor, to je tiez na zamyslenie
Odpovedať
@meriska123 tu dolnu postel by som dal nizsie k zemi, predpokladam, ze na nej budu spat deti, a tym to bude asi aj viac vyhovovat, ked bude nizsie, a hornu postel dat tak vysoko, aby sa dalo aspon na nej sediet, samozrejme plus nejake tie centimetriky navyse.
Odpovedať
Ďakujem za reakcie, rátať s priestorom v sede plus 20-30cm nad hlavou je pri výške stropu 250cm nereálne... Spodnú posteľ sme už posunuli najnižšie ako sa dalo, medzi postelami mam 100cm a hore mi zostáva po strop 85cm. Zaujímalo by ma, či máte niekto skúsenosť so spaním na hornej posteli, či to bude stačiť aj keď deti vyrastú...
Odpovedať
@meriska123 dajte kolko sa da, v takomto pripade si tam teda s tym moc neporadis, poviem ti, ze deti si na to zvyknu, vyspat sa to dieta vyspi aj ked tam bude mat 85cm a aj tak viac casu tam travit nebude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@meriska123 Myslím si, že keď nemáte inú možnosť tak asi ani nieje čo rieši, 85 cm je podľa mňa fajn, deti si na to zvyknú, aj tak sa tam budú chodiť iba vyspať :)
Odpovedať
@meriska123 kupte si Lkovu poschodovu postel aj posedia aj dost priestoru
Odpovedať
@eeffka Máme dlhú a úzku izbu, Lkova posteľ by nevosla,teda zasahovala by do dverí, alebo išla stredom izby. Ale ináč super riešenie, škoda že nie pre nás.
Odpovedať
dieta vyrastie a toho priestoru bude potrebovat viac a viac. Ak si tam v pohode sadne a nemusi byt schulene, tal v tom žiaden problem nevidim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?