Potrebujem pomôcť s návrhom detskej izby

Dievcata, potrebovala by som pomoct s navrhom detskej izby pre dcerku. Nechce si nejaka sikovna mamina /napr. na MD/ so skusenostami trosku privyrobit? Neplanujem vsak minut za navrh velke peniaze, kedze sama som na MD...
Odpovedať
@gerdusha ahoj. Ja som pracovala pre firmu ako bytova dizajnerka, robila som vizualizacie. Vo firme sme robievali aj detske izby takze nejake skusenosti mam. Som na MD ale obcas robim vizualizacie externe. Ako si to predstavujes?
Odpovedať
Dobry den, ak je to este aktualne kontaktujte ma.
Odpovedať
@lusyke ahoj viete mi poslať nejake vizualizácie detských izieb? Potrebujem návrh detskej izby .. Dakujem
Odpovedať
@lusyke Dobrý deň viete mi poslať nejaké obrázky detských izieb keďže ideme robiť detskú izbu 2 deťom vo veku dievča 4 a chlapec 2 a neviem ako by som ju mala zariadiť ďakujem za radu :)
Odpovedať
@surcova Ľudia, ja nechápem tieto vaše otázky. Ak aj niekto bude odpovedať, tak vám pošle 2-3 obrázky detských izieb. KEby ste si do guglu zadali "detská izba" alebo "kidsroom", tak vám to vyhodí na inšpiráciu milión obrázkov a môžete sa inšpirovať aj rok. http://lmgtfy.com/?q=+detsk%C3%A1+izba https://www.google.sk/search?q=detsk%...
Odpovedať
Profilova fotka
@surcova Poradiť sa dá ľahko, ale je dobré vedieť viac ako vek a pohlavie. Každé dieťa má niečo, čo miluje (okrem maminy :) ). A dajú sa pekne spojiť aj dve témy do jedného celku, aby sa z toho obidve deti tešili.
Odpovedať
Profilova fotka
@lusyke mozem sa aj ja informovat o podm. pre navrh detskej izby?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@lusyke ahoj, ešte stále plati že robís vizualizcie dětských izieb?
Odpovedať
@gkik ahoj, ešte stále plati že robís vizualizcie dětských izieb?
Odpovedať
@junacik ano robim komplet navrh interierov
Odpovedať
@gkik a aký je postup prosím Ťa, nemám skúsenosti, poslu sa ti fotky alebo rozmery izby?
Odpovedať
Profilova fotka
@gkik ahojky, mozes mi poslat do IP aku mas cca cenu za navrh 1miestnosti?Detska izba, atyp, podkrovna...dakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@junacik @slnieckolu ahojte, cena za miestnost sa vypocitava od m2 podlahovej + riesenych ploch stien stropov a podobne. Priestor je najlepsie aspon 1 vidiet /dalej sa da aj na dialku skype,..../, pomerat povedat si zakladne informacie o vas/detoch comu sa venuju a pod. Ak chcete vediet pribliznu cenu poslite do IP rozmer podorysu miestnosti, poziciu okien, dveri, vysku priestoru /kludne aj len rukou nakreslene priblizne na papier/ a 2 fotky priestoru. Zakladne info, pre koho je priestor urceny /detska, obyvacka, pracovna.../ + pocet osob/deti, ktorym ma izba sluzit. Mesto kde sa stavba/byt nachadza. Z hladiska dobreho fungovania dispozicie domu/bytu, je pre mna dolezite vidiet aj dalsiu naveznost izieb na riesenu miestnost. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?