Posuvna poschodova postel

Profilova fotka
Dobry vecer, potrebovali by sme postel ako na tomto odkaze http://www.postele-palandy.cz/palandy... . Zial, co som nasla stolarov v okoli Bratislavy, tak odpoved bola v style "skuste sa ozvat o 6 mesiacov". Ak by ste mali tip na niekoho, kto by bol ochotny mi to vyrobit v adekvatnej kvalite a doviezt do Bratislavy, tak by som bola velice povdacna. P.S.: "Preco si to neobjednas rovno z tej stranky?" .. Pretoze na Slovensko nedorucuju, pytala som sa :-(
Odpovedať
@maslenka47 ked by ti boli ochotni vyrobit, dopravu si vies zabezpecit aj sama. Je to sice o nejakej tej komunikacii ale skus oslovit Toptrans, prepravuju tovar medzi CZ a SK aj nadrozmerne zasielky.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozicat dodavku a sup hop po dialnici a vecer si nazad. Podla mna to bude v demonte takze aj do kombiku.
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka47 stolári sú teraz akosi všetci až moc vybookovaný, takže ak to potrebuješ rýchlo, tak by som to fakt poriešil tak, že by som si pre tú posteľ išiel aj do susedného česka
Odpovedať
ta cena tam je taka hranična že jeden kus ti stolar velmi ochotny nebude robit ešte aj s dopravou (tam to maju seriovku) jedine neaky mantak čo nema robotu. aj ked toto je asi najjednoduchšia stolarska robota (postele).
Odpovedať
Profilova fotka
Bežne si dávam voziť tovar ak je doprava zdarma po ČR k známym. Bývajú cca na hranici a ja to mam domov 10km, to už je dovoz minimum 😉. Skus nejakú kočku z českej MS osloviť, ideálne co najbližšie k vám ze by ti vopred zaplatený tovar prevzala a zájdeš si po to.
Odpovedať
Profilova fotka
je fajn skúsiť to cez toptrans alebo podobnú firmu vyriešiť, myslím, že to bude úplne v pohode, len treba si to odkomunikovať, dohodnúť sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka47 a čo tak skúsiť stolárov aj z iných miest??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?