Písací stôl v detskej izbe

Ahojte, chcela by som sa poradiť. Ako prosím riešite písací stôl v detskej izbe pre dve deti ? Máme velikánsky priestor a rozmýšľam, či dať vyrobiť stôl stolárovi - JEDEN - spoločný dlhý (cca 2m) pre oboch spoločný, alebo kúpiť stôl každému zvlášť... ? Budem vďačná za každý nápad a názor, príp.aj linky pre lepšiu predstavu.
Odpovedať
My sme vela miesta bohuzial nemali, tlacime sa v panelaku a tak maju jeden spoločny a to len 140 cm pre dve deti. Ked si predstavis ako maju deti v skole lavice tak tie su este kratsie a je to dostatočne. Dolezite je si udrzovat poriadok na stole...Do domčeku planujeme jednu učiacu zonu pre naše 4 deti. A stoliky dame proste pod okno pre dve deti 3 metre x a dalsie dve 2,5 metra. Je to ale suvisla plocha v tvare L. ale rozmyslam ze dam mozno kazdemu jeden stolik z ikei aby sa dali lahko presuvat v pripade ze by sme potrebovali izbu rozdelit. Inak teraz sme si kupili normalne dosku v Hornbachu - kuchynsku dosku. a Kupili kovove nohy a toto sme detom spravili stolik v nasej malej izbicke sirka 140 a staci to pre 2 deti. Hoci to neni ideal.
Odpovedať
Ahoj odporúčam každému zvlášť, aby mali každý svoje miesto, kde sa budú učiť alebo maľovať.... My máme doma pre dve deti dva stoly. Pred tým sme mali jeden dlhý 3 metre a to bol iba boj o to ktorá má viac miesta a tak.
Odpovedať
@finka19 kazde dieta chce mat svoj priestor, nieco co patri jemu, preto ak je priestor by som to riesila kazdemu stol zvlast. vedia si takto menit usporiadanie detskej izby ak budu chciet, kazde dieta ma stol so svojimi zasukami a konecnom dosledku je kazde dieta zodpovedne aj za poriadok a usporiadanie veci na vlastnom stole. mozu mat stoly vedla seba na dlzku, ale mozu si ich ak budu chciet dat napriklad oproti sebe .... jeden dlhy mi pride limitujuci, ale osobne sme taky doma nikdy nemali, takze to je iba moj subj uhol pohladu. s bratom sme mali kazdy soj stol a aj detom tak do izby chcem dat.
Odpovedať
Odporúčam detské rastúce stoly od nemeckej firmy moll. Kvalitná nemecká výroba :-) a vydržia aj celú školskú dochádzku. Čiže nebudeš musieť riešiť nový stôl každý rok ako ti deti budú rásť ;-) prikladám link s obrázkom http://www.detskerastucestoly.sk/Data...
Odpovedať
@finka19 každému by som dala vlastný stôl - rastúci s kvalitným osvetlením. Aby mal každý svoje súkromie a svoje pracovné miesto, aby sa navzájom nevyrušovali, keď napríklad si jeden pôjde po ceruzky a druhý sa bude akurát učiť. Aj tak by som ich nenechala učiť sa v jednej miestnosti, aby sa nevyrušovali navzájom. Stolík by vraj nemal byť pod oknom, lebo môže dieťa rozptylovať pohľad von z okna pri učení. Dobré je stôl umiestniť tak, aby dieťa nesedelo chrbtom k dverám do izby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?