Nacenenie detskej postele - Trenčín, Ilava

Dobrý večer, nájde sa tu stolár ktorý by nacenil aj vyhotovil detskú postieľku ako na obrázku? Najlepšie okres TN, Ilava. Ďakujem za ponuky
Odpovedať
Prikladám rozmery
Odpovedať
@gerduska1986 do internej posty ti napisem konktant na dobrych stolarov, vyskusaj si to dat nim nacenit, ok?
Odpovedať
Profilova fotka
@gerduska1986 sestra si davala robit stolarovi takuto podobnu postel, len nie ruzovu ale modru a platila za nu okolo 500€. To len aby si informativne vedela, ze stolari si isto viac zapytaju, lebo sa s tym budu musiet vyhrat, aby ta postel vyzerala dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@viliam_m zartujes? 500 € a to aj zaplatila? :-D
Odpovedať
@macko444 ďakujem
Odpovedať
@viliam_m ďakujem za info, uff to je ozaj veľmi veľa za posteľ ktorú bude mať na pár rokov..
Odpovedať
Profilova fotka
@gerduska1986 vydel si to rokmi a uz to nieje take drahe 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@norcima ano zaplatila, chcela taku pre syna, tak si aj zaplatila. A nechcela len taku labilnu aku v tych velkych obchodoch dostat kupit, to je z kvetu makoveho a taka postel nevydrzi ani tri roky! Ona je celkovo za kvalitnejsie veci a nevadi jej dat aj viac penazi.
Odpovedať
Profilova fotka
@gerduska1986 tak mozno vam ju niekto spravi aj za menej, len treba si zobrat, ze ten clovek ktory vyraba takuto postel sa s tym aj narobi. A este ked sa k tomu zoberie cena materialu, tak hned je cena takato.
Odpovedať
Profilova fotka
taketo postele su pekne pre deti, ale mne to pride take zbytocne. radsej nech clovek hned zaplati za kvalitnu postel ale za taku, ktoru bude mat to dieta az do dospelosti. lebo takuto fakt po niekolkych rokoch budete musiet vymenit, lebo to dieta jednoducho vyrastie a uz nebude chciet mat detsku postel.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?