Modra stena v detskej izbe

Ahojte, pekne vas prosim o radu, prip. inspiraciu. Synovi (3 roky) zariadujeme detsku izbu. Velmi by som si priala modrucke, pastelove farby na stene. Ma v nej vstavanu skrinu - bielu s takym pistaciovo zelenym pasom. No moj problem je v tom, ze ju chcem vymalovat na bledo modro a chcela by som do nej koberec po celej izbe. Sme na poschodi a pod nami susedia, tak nech to odhlucni a deti nech nesedia n studenej zemi. Viete mi poradit farbu koberca, ktora by tam ladila??? Postel a pisaci stol budu biele. Za akukolvek inspiraciu DAKUJEM!!!!!!
Odpovedať
1
2
nemohla by si pridat fotku tej vstavanej skrine? ;-)
Odpovedať
@monka338 tak skôr farebný ako biely a ja by som dala šedý alebo nejaký tyrkysový :)
Odpovedať
buď choď do modrej alebo zelenej ako je tá skriňa. Inú farbu by som tam zbytočne nedával. Biela to by bola utópia pri deťoch ;-)
Odpovedať
Ja osobne by som steny v detskej nemalovala. My mame biele a farebne nalepky, ktore sa daju kedykolvek odlepit. Mne farby v detskych vadia, zle sa to potom kombinuje.
Odpovedať
Ked dobre vybefies odtien a sytost modrdn, moze byt aj pri zelenom pruzku na skrini. Nie jd problem to nakombinovat, llen treba s citom. Koberec daj sivy, nebude sa s nicim bit a aspon bude maskovaci. Pozican si v obchode s farbami vzorkovniky, doma vyber odtien a potom si daj namiesat, ale o 10, 15% svetlejsiu, lebo na velkej ploche vyznie sytejsia ako na vzorke
Odpovedať
Jej, velmi pekne dakujem za typy a rady!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) No ja som chcela taky "citronovy" koberec ale manzel skoro dostal infarkt)))...nema rad zelenu. Sivy je super napad!))) Dcera ma fialovo ruzove steny a kremovy koberec ( o udrzbe pomlcim :-N :-N ) ale je to velmi teple a prijemne. Nechcem v detskej izbe biele, chladne steny...ma byt farebna a tepla.....pokial su male))) moj nazo))
Odpovedať
@monka338 citrónový by nebol asi o nič lepši ako ten krémový, aj dcére by sa hodil šedý :)
Odpovedať
Profilova fotka
do bledej farby by som pri detoch isto nesiel, aspon my sme sa na tom uz poucili. ked modra a biela, tak by som siel do sedeho koberca, to by mohlo byt pre mladeho akurat
Odpovedať
@monka338 tiež by som dal deťom nejaký tmavý, k modrej sa hodí aj hnedá, záleží asi aj na tom aký máte v izbách nábytok ak biely ako píšeš tak hnedý a šedý je super, prípadne možno nejaký tmavý tyrkysový :) To bude ok, aj tá údržba bude fajn a to chcete na celú izbu?
Odpovedať
@monka338 Tak to si zapotila. Vraj modra je tepla farba! :-D :-D :-D
Odpovedať
@monka338 modra nie je tepla farba, ale jemna azurova neposobi chladne, skor prijemne svieza. Pri malycb detoch s nou nie je problem
Odpovedať
@majkisper ano, na celu izbu) este je syn maly a hrava sa na zemi...ak dam koberec do stredu izby, tak sediet bude vsade inde, len nie na koberci...to mam uz odskusane
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ruren preco nie...v kombinaci so zelenkavou je ...videla som to....Ak by to bolo len v kombinacii s bielou, tak to je "mraznicka")
Odpovedať
@prok veru, aj my sme sa poucili :-(
Odpovedať
@monka338 nejaky sedy koberec by sa tam nehodil?
Odpovedať
Ja by som dal sedy alebo tmavohnedy, pekne vyzeraju, hodia sa a na udrzbu tiez fajn, nebude hned na tom vsetko vidno :)
Odpovedať
sivá nie je zlý nápad, ale nie tmavá, aby tá miestnosť nepôsobila nejako mdlo, že by to k sebe nešlo. Skôr taký nejaký bledší odtieň. Jasné, že na tmavšom viac vecí zanikne, že nebude kopu toho vidieť, ale tak ide aj o celkový dojem, no nie??
Odpovedať
Mne by sa tiež páčil asi sivý k tej kombinácií akú uvádzaš. Niečo bledšie aby nepôsobila izba tmavo a bude to fajn ;-) :-)
Odpovedať
My sme dali modre stany a modry koberec ale odelili sme to bielimi listami aby to nebolo cele modre. Vyzera to velmi pekne. V hornbachy sme kupili biele 7 cm listy co sa davaju k plavajucej podlahe. Do toho bielu nabytok a vyzerat o vkusne.
Odpovedať

Odpovedať
pridavam este jednu inspiraciu z Houzz.com
Odpovedať

Odpovedať
@petra7825 Tento posledny obrazok sa mi paci asi najviac. Mam rada, ked je detska izba taka hrava, ze to same hra farbami, cloveku to az den zlepsi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
modra je pekna farba a v poslednej dobe aj trendy. @frina05 ako pekna detska izba no neviem ci zrovna pre chlapca a pride mi celko,, ze tam je toho aj dost. take az moc precancane to tam je
Odpovedať
@petra7825 kraaasne!!!! :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@frina05 suhlasim!!))
Odpovedať
Velmi pekne vam vsetkym dakujem za inšpiracie a ochotu pomoct!!!! :-) :-) Pajem vam pekny slnieckovy dnik)))
Odpovedať
@kazmova Preco, podla mna su tam take farby, ze aj pre dievcatko aj pre chlapca. Ale jasne, ze kazda mame ine predstavy, no mne sa to paci. Najma je to take, ze deti to neomrzi rychlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@frina05 Jasne, mne sa to tiez paci lebo je to svieze, neni to take nudne, mdle, ale ozaj to v detoch aj fantaziu prebudi aspon moja predstava je taka :-)
Odpovedať
Mne sa modra paci, ale skor taka tyrkysova, taka bledsia alebo pastelova, ale nesla by som v detskej izbe do nejakej tmavej modrej. A v kombinacii s nejakou zltou by to mohlo tiez ukazat celkom fajn, take ozivenie :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?