Ktoré farby k sebe viac ladia?

Ahojte maminky, ktoré farby k sebe viac ladia? Izba je podkrovná, a šikminu by som chcela dať ružovú, stenu pod šikminu béžovú. A ostatne biele. Len neviem či pastelovú alebo tmavú :) A vôbec. Mám dať šikminu na ružovo, alebo skôr stenu pod nou. Ďakujem
Odpovedať
Vsetko je vec vkusu,co sa komu paci,asi je to pre malu slecnu,ja som za pastelove odtiene a tmave radsej len doplnky,ktore sa daju casom zmenit(zaves,vankusiky,prehoz na postel,koberceky).
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím s schwester. Tiež vyberám steny neutrálnejšie, doplnky sa dajú meniť. Ja by som šikminu nedávala farebnú, ale bielu. Neviem, ako veľmi ti zasahuje do izby, no ak by zasahovala viac a natrela si ju tmavou farbou, tak pocitovo by som sa tam asi cítila udupane. možno by som farbou natrela protiľahlú stenu, aby sa opticky nejako vyrovnal ten rozdiel šikmej plochy. ak natrieš stenu pod šikminou, znovu ju len zvýrazníš - to je môj názor. mám rada kombináciu bledošedej a pastelovo ružovej. tvoja kombinácia béžovej s pastelovoružovou by sa mi tiež páčila. prípadne môžeš zvoliť na protiľahlej stene len pás ružovej. niektorí dávajú aj tapety, nálepky na stenu. béžová farba je podľa mňa dobrý základ pre všetko. je to farba, ktorá sa dá výborne kombinovať s takmer všetkými farbami a zároveň nikdy nevyjde z módy. mala som v bývalej obývačke béžové steny a nálepku - taký bledoružový kvet - vyzeralo to super :)
Odpovedať
podla mna 3 farby by sa nemuseli kombinovat na stehach. a strop by som ja osobne dala biely, lebo ked je sikmy, cize znizeny a este farba na nom, tak to este viac znizi opticky izbu. strop biely, ked chcete ruzove, tak stenu pod sikminou. a urcote len pastelove, lebo vyrazne farby su v izbe rusive, tazko kombinovatelne. a este mozem poradit, ze miesto bielej farby pouzit maslovu. posobi, ako biela, ale je taka prijemnejsia na oko.
Odpovedať
@sonickav Založ si diskusiu, tu na otázku každý môže napísať len 1 odpoveď a keď ho niečo ešet enapadne, máš smolu. Pastelove farby ladia všetky. S bielou ladí každá farba. Je to vec vkusu. Ak necháš steny biele, budeš mať podstatne viac svetla v izbe, a v podkroví bývajú malé okná. Ku bielej farbe ti bude ladiť akýkoľvek nábytok. Naopak sýte farby na stenách by ma asi priviedli do šialenstva.
Odpovedať
Bielu na šikminu a svetloružovú dole a spojiť jemnou ružovou bordúrou:O)):
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?