Koľko stojí takýto nábytok do detskej izby na mieru?

Profilova fotka
Ahojte. Viete mi niekto poradiť ( najlepšie kto sa tým zaoberá, kto to robí ale samozrejme aj skúsenosť či rada :-) ). Chcela by som deťom do izby takúto zostavu na mieru. Koľko za to zaplatím? Vôbec nemám predstavu o tom, v akej cene sa nábytok na mieru pohybuje. Ďakujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkaandrej daj si to nacenit stolarom. Ine su ceny v BA, ine v BBa uplne ine v Ciernej nad TIsou ci v Kosiciach. Rovnako nie je drevotrieska ako drevotrieska a hrana ako hrana......
Odpovedať
Profilova fotka
Este je dolezite zadat miesto montaze lebo aj cesta sa plati ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
myslim, ze ide o taliansky nvyrobok, specializuju sa cisto na detske izby. nabytok je kvalitny a povrchy lakovane v kombinacii s dyhou
Odpovedať
kedze je to do detskej, tak by som si dala spravit cenove ponuky u stolara, ktori robi aj kuchynske linky. Drevotrieska aspon 18 mm s vysokou hustotou, kvalitne hrany, este kvalitnejsie kovanie a dvierka tiez z tych kvalitnych co sa pouzivaju na linky, asi najlepsie lakovane. Zadaj viacerym stolarom nech ti spravia cenove ponuky. Potom vyber toho, ktory ponuka najlepsi pomer cena vs kvalita, lebo najlacnejsi nemusi byt ta spravna volba. Treba si dat zalezat na kazdom detaile.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Prosim Vas zistili ste kolko by vas taketo vyslo,pripadne viete nam poradit firmu,ktora vyraba takyto nabytok?dakujem
Odpovedať
Zo svojej skúsenosti môžem povedať, že som spravila rozhodne dobrú vec, že som do návrhu a výroby detskej izby troska investovala, lebo išlo o menšiu izbu v paneláku, tak záležalo na "každom centimetri" a pôvodne som chcela typickú "detskú izbičku", ale nakoniec ma v interiérovom štúdiu presvedčili na izbu pre "mládež, resp.tínedžera" a spravila som rozhodne dobre, lebo nebudem ju musieť meniť, keď malinký bude tínedžer (maximálne vymením tapetu), postele mám s čalúnením okolo, čo bola super vec, skrine, skrinky, police, schodíky...). web na firmu nemám, ale na fb ich sledujem, vyrábajú a navrhujú všeličo, ja im dávam rozhodne 5*, keďže boli spoľahliví, poradili mi a ušetrili peniaze aj do budúcna, v návrhu mi zmenili všetko, čo som si rozmyslela a zdarma a montáž bola rýchla a bez nejakého veľkého bordelu, keď chceš, tak pozri Fb stránku "AKC studio - interiéry na kľúč".
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
vyzerá pekne. Mne sa viacej páčia rozdelené nábytky.Moje deti majú biely nábytok.Farebne to do seba zapadá a dá sa použiť aj mimo detsku izbu.
Odpovedať
@gkik viete mi prosim poradit znacku alebo stranku? dakujem pekne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?