Kde kúpiť cenovo dostupné zariadenie do detskej izby

dobry den chceli by sme synovi zariadit izbicku, ma nabytok este z mojich cias, tak uz by bolo na case. Bohuzial rozpocet nemame velky...kde kupit kvalitne a cenovo dostupne zariadenie do izbicky?
Odpovedať
1
2
Ikea
Odpovedať
@drahoslavka nerozmýšľali ste že by ste skúsili pozrieť aj na bazoši nejaký nábytok? Niektorý ľudia tam predávajú svoj nábytok a za lacné peniaze
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som tiez uz viackrat predavala skoro novy nabytok, minimalne pouzivany za zlomok ceny co som ho kupila. mozno na take nieco natrafis. vzdy sa rychlo predal. ak chcete novy, tak potom asi ikea a podobne obchody.
Odpovedať
Najlacnejsim riesenim by bolo zrenovovat povodny nabytok. Ak je v dobrom stave a vyhovuje ti, odporucam presmirglovat a nastriekat sprejom v roznych farbach. Vyzera to super, je to odolne pri cisteni, ma to dobru zivotnost. Z lacnejsich predajni skus napr. Sconto a pod. Maju aj web stranku.
Odpovedať
@drahoslavka renovacia by bola tiez jedna z moznosti ale ako pises ze ten nabytok je este z cias tvojich tak to asi nejako zachovali nebude..tak skus sa pozriet na ten bazos..prednedavnom si jedny znami z tade kupovali celkom slusne zachovali nabytok a za fajn cenu
Odpovedať
@drahoslavka renovacia alebo ten bazos ako ti aj ostatny poradili
Odpovedať
Sa pocuvate? renovacia, ano ked tam ma 50 rocny skrinu co na nej renovuje? co to bude smirglovat a natierat? ked je to raz stara hrca ktora neni vhodjna pre decko tak z toho zazrak nebude. Druhy pripad ked je z jej cias t.j. mozno 15 rocna skrina z bulasu tam si renovaciu neviem predstavit. @drahoslavka hlavne si uvedom co chces kupit, chlapcovi staci poriadny stol - od stolara jednoduchy mas mozno daco cez 100, postel stoji malo okolo 80 a obyc skrina na handy a pod, stoji polska, ale nei zas posledna papierova zo 200. Kvalita za par korun nebude ale ked sa na nu nebude vesat daco vydrzi. Ak nemas aspon 400-500€ rozpocet tak na to radsej kasli.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@igigi no tomu som sa prave chcela vyhnut, co pocuvam skusenosti od znamych dlho ten papierovy nabytok nevydrzi. Na bazosi som pozerala, no co by sa mi pacilo, bolo z druheho kuta Slovenska, tak to tiez nebolo bohvieco. A renovacia tiez nie. No tych max 500 eur som aj ratala, do tohoto stropu by sme sa chceli vojst, no syn ma nejako vela veci, takze to asi musime spolu trochu pretriedit, na to by mu nestacili asi ani dve skrine :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@drahoslavka skus nabytok VIKISNABYTOK.SK. .. Celá izbička vyšla na cca 700 eur - s motivmi od vymyslu sveta 😉😉😉 pozri. .uvidíš sama. .pokojne daju aj zlavu 😉
Odpovedať
@drahoslavka Pozri na stránku sconto.sk ... do limitu sa vojdeš určite, možno ti ešte aj zostane. Určite vyberaj nejaké neutrálne vzory, syn to ocení aj keď podrastie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dakujem uz sme teda s manzelom nieco vytipovali, ci uz na bazare alebo aj v obchodoch. Nejako to poriesime, zatial mame cas, chceme aby to mal syn k Vianociam.
Odpovedať
@drahoslavka Vsak maju aj z masivu.
Odpovedať
@sysell aj z 50-rocnej skrine z latovky potiahnutej normalnou drevenou dyhou sa daju vyrobit krasne kusky. Ich obrovskou vyhodou je prave ta latovka a dyha. Aj z 30-rocneho nabytku z drevotriesky potiahnutej drevenou dyhou sa da spravit slusny nabytok. Dokonca ja tie novodobe drevotriesky potiahnute laminatom tvariacim sa ako drevo sa da vycarit s kyblikom akrylatovej farby zazrak, ktory posluzi este par rokov. Pri renovacii je dolezity stav nabytku a invencia a sikovnost realizatora. Mimochodom, da sa zrenovovat aj 100 rocny nabytok z dreva, aj ciastocne prezraty cervotocom. Len treba vediet ako.
Odpovedať
@zita19 ano hlavne s farbou ala americke rekonsteukcie, kuchynske dvierka, skrinu a kupelnovu skrinku natrieme valcekom na bielo a tradaa nadreha. Rekinstruovat sa da hocico e teds chce setrit takze ak an smirglovat a opravovat lakovat najma kwd vidim ceny lakov to je drahsie ako nova lowend skrina. Okrem toho vzdy to bude vyzerat retro a to nemusi splnat poziadavky
Odpovedať
Ja mám pre syna nábytok z ikea. ten mu zostane až do dospelosti. :-) má postel, komodu,stôl a regál z borovicového dreva.
Odpovedať
@sysell ty furt musis mat posledne a najmudtejsie slovo. Kto tu pise o americkej rekonstrukcii. Hafam my Slovaci sme remeselne aj myslenim niekde uplne inde ako patlosi z americkych programov na Spectrum Home
Odpovedať
Hlasujem za ikeu.
Odpovedať
@zita19 hej musim mat posledne, co ch es mat ty lebo si zena? tak by som chcel vidiet akosa da pekne natriet farbou stara drevena skrina.
Odpovedať
@sysell stavas sa mojim favoritom na tomto fore. A ano da sa, by si aa cudoval. Nie kazdy je klavy aki ty, niektori dokazu krasne veci vycarovat. Je takych prikladov aj tu na strech dost. Len zaujimave je, ze realizatotky su vacsinou zeny.
Odpovedať
@sysell By si sa divil. Dnes to uz nieje bezne, ludia maju peniaze, ale po revolucii, ked som bol stredoskolak a penazi nebolo, sa len rekonstruovalo. Stara satnikova skrina zohnana za odvoz, strasny stav, osuchana, spinava, zatecena. Tapeta s vyzorom dreva, lepidlo, transparentny lak, farebny lak - tmava hneda.. Vysledok bol velmi slusny - zvonka velke plochy polepene tapetou a prelakovane transparentnym lakom, okrajove male plochy natrene farebnym lakom. Zvnutra vyumyvana a prebrusena. Pocas rekonstrukcie rozobrana nanovo zlepena. Po 15 rokoch nanovo obrusene, nova tapeta, novy lak, zase ako nova. Rodicia si ju po mojom odchode nechali. Vyzerala lepsie ako kupovane lacne shity. Povodne to ale bola kvalitna skrina z dyhovaneho masivu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Môžete skúsiť pozrieť aj u nás nábytok do detskej izby, momentálne máme najväčší výber detského nábytku na trhu...
Odpovedať
Profilova fotka
Mám dojem, že všetci riešite dizajn, farby, doplnky a to hlavné aby to naším deťom neškodilo nerieši nikto ! 95 % z vás nevie že skoro všetok nábytok je z drevotriesky (DTD) a tá sa vyrába technológiou drteného dreva + odpadového po reciklácií starých dosák + lepidla ako spojivo. To lepidlo nieje na prírodnej báze !......Takže tá "vôňa" drevotriesky v detskej izbe je potom čo ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zita19 máš s renováciou nábytku skúsenosti? Potrebovala by som niečo poradiť, dakujem
Odpovedať
@cernusik nico malo, ale je tu skupina o renovacii nabytku kde je vela sikovnic koncentrovanych na malej ploche. Skus pohladat a pripojit sa
Odpovedať
@jukis s tym lepidlom suhlasim, ale stare drevo sa nerecykluje, melie sa cerstve
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?