Kde kúpim nábytok v Poľsku?

Zdravím Vás pekne :-) Som tu nová. Pribudol nám do rodiny pubiš :-p - k tomu môjmu ešte jeden a potrebujem zariadiť malinkú izbu pre dvoch (4x2). Som viacmenej rozhodnutá pre poschodové postele s písacími stolíkmi - alebo má niekto lepší nápad? :-) Moja otázka na Vás - keďže zisťujem, že v Poľsku je nábytok lacnejší - poradí mi niekto KDE PRESNE?
Odpovedať
Profilova fotka
4x2 je podorys tej izbycky? No bude to chciet fantaziu, ale da sa to... Poschodova postel, pripadne som videl aj take postele, ktore sa dali do rohu a pod jednou bol pisaci stolik, pod druhou hraci kutik. Z jednej isla dole smyklavka. Bolo to presne do malych priestorov. Nakolko neviem, ako mas dvere, okno, pripadne radiator... tazko radit.
Odpovedať
@pianko tam se vejde akorát letiště 4 x 2 m :-D :-D :-D :-D :-D předpokládám, že jim to vadit nebude :-p :-p :-p :-p :-p
Odpovedať
Vovo tu je pôdorys (dúfam, že zobrazí správne) http://prntscr.com/191o36 Oni sú už trocha starí na šmykľavku :-D - jeden má 15, druhý 17 - predpokladám že to chce niečo ako na fotke. Ale kedže ja mám fantáziu na celkom iné veci, privítam nápady :-) akurát -skriňa nemôže byť zboka..
Odpovedať
@pianko Dobrý den. Nevím, jaké podmínky platí na Slovensku, ale v Česku je 8 m2 plocha místnosti pro max. 1 osobu. Čili pro 2 osoby je to naprosto nevhodné a nesmyslné, natož pro takové rafany, kteří ten vzduch vydýchají raz dva. Já bych řekl, že jako nouzové řešení byste si tam mohla přestěhovat ložnici a natáhnout vzduchotechniku, abyste tu noc přežila. Čili, já to vidím ze všech stran naprosto špatně. PS Ten půdorys je navíc naprosto špatný. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
len si daj pozor ak kúpiš tú poschodovú posteľ v poľsku, aby sa nerozpadla, a tá horná by rozpučila toho čo bude spať dole, tak kúp radšej niečo kvalitnejšie :)
Odpovedať
osobne by som do takej izby dve deti nedala.Myslím,že aj pre jedno dieta je to malá kutica. Ja by som tam skor napresovala spálen, ved my-rodičia tam chodíme len spat:)))
Odpovedať
Suhlasim s tatiana1978 - deti sa ovela viacej zdrzuju v izbe nez rodicia v spalni. Ak je vasa spalna vacsia, tak by som tieto dve izby vymenila, nech maju trochu priestoru. 8m2 pre detsku izbu pre dve deti je zalostne malo. Minimum je podla mna 12 m2. Ale aby som sa vyjadrila k otazke, tak bohuzial neviem poradit, kde take nieco v Polsku kupit.
Odpovedať
uf..vďakabohu že nemám viac takých strašne negatívnych ľudí okolo seba, ako jeden z odpovedajúcich tu :-p "všechno špatný" - aj keď intonáciu našich slov nie je počuť - ale viem, prečo som prvý krát nereagovala ]-( Nevymyslela som tento byt a nemám šancu dať spálňu do malej izby, mám na to dôvody. Vlastne som sa pýtala na výrobcov a predajcov nábytku v PL, ale aj tak Vám dakujem za odpovede ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pianko pozrite so blog Lesná záhrad, majiteľ zariaďoval podobným nábytkom z Poľska. Tých 8m2 je norma, ale keď budú spať, nechajú si pootvorené dvere a nezadusia sa.
Odpovedať
samozrejme - spia tam už dávnejšie, existujú predsa aj okná x-) idem hľadať, díky moc ;-)
Odpovedať
@pianko Dobrý den. Opravdu jsem rád, že jste mě nejmenovala. Nicméně, nejsem sám, kdo má stejný názor. 8m2 je sice podle normy, ale pouze pro jednu osobu. Čili, sardinky hadra. Spávat celý rok při otevřeném okně se pěkně prodraží a pravděpodobně podepíše i na zdraví kluků. Jinak mě je fuk, co s nimi provádíte a nemám k tomu co dodat. Ale v jejich kůži bych tedy rozhodně nechtěl být. A co si Vy, nebo někdo druhý myslí o mě, je mě úplně fuk. Aby se to potom ale neřešilo na Modrém z neba..... PS já jsem naprosto pozitivně naladěný, ale některé záležitosti prostě nesežeru ani náhodou. S pozdravem :-p :-p :-p :-p :-p
Odpovedať
urcite by som riesil volaco taketo, nezabera miesto, deti sa maju kde hrat a rozlozis az ked pojdu spat nekupuj v Polsku, kupis dobre aj na Slovensku za Polske ceny a mas to so zarukou, poradim ak chces...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ladajaskva čo za mrdulantov sem prispieva :-S
Odpovedať
:-D osral ich pes :-D izba je hotová, je SUPER! manžel vyrobil :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?