Kam umiestnut tapetu v detskej izbe?

Profilova fotka
Poradite? Chceme detom v izbickach dat na jednu stenu velkoplosnu tapetu - fototapeta - jeden velky obrazok na celej stene... neviem sa rozhodnúť kam by to bolo vhodne - stena pri ktorej je postej (t.j.za postel) alebo na protilahlu stenu? Ako to mate vy?
Odpovedať
@zusika zle si zalozila temu. tym ze si dala otazku, tak kazdy ti sem vie napisat len1x. "otazka" je skor na akusi anketu, ale diskutovat sa uz neda. ale aj tak, z tvojho popisu na 3 riadky, ti odpoved nikto neda. lebo sa to neda zovseobecnit. vsetko zavisi od toho aky je to priestor - aky velky, ako mate okna, dvere, kolko je tam svetla, ake stare su deti, aky mate nabytok, ake farby, aka je tapeta.. nafot fotky izby, a daj si to k sebe do albumu.. detto pridaj aj fotku tapety stiahnutu z netu. len takto, s dostatkom informacii, sa da poradit.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ved si ju daj tam, kde sa paci tebe,je to tvoj byt, ty sa na to budes pozerat. Keby ti tu pat ludi napisalo, ze ju ma na plafone,das si ju tam tiez?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som dala na stenu pri ktorej je postel.Lebo na stene pri posteli inak aj treba nieco aby sa paplon nesuchal o holu stenu,tak tapeta je tym :-) padom ok.
Odpovedať
Profilova fotka
Na tu kde ju bude co najviac vidno a nebude zakryta nabytkom nech to ma zmysel. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?