Jedna detská izba pre dve dievčatá

ahojte,riešim teraz dosť pre mna závažný problém.Máme 2dievčatá vo vveku 4a 8rokov.potrebovvala by som im upraviť nábytok tak aby mala každá svoj kútik ale tak aby som nemusela nič kupovať alebo aspon za minimum penazí nakolko sme momentálne v dosť zložitej finančnej situacii.Dievčatá sa medzi sebou strašne žerú ako ste to riešili ak ste taký problém mali?izba je malá zhruba 3,5na 3metre.dakujem krásne za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
su tu take albumy, neviem ci " fra", alebo kto ich mal.... daj podorys izby,kde je okno a tak... pripadne foto aky tam mas nabytok, podla toho ti poradime, takto je tažko radit :) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/f...
Odpovedať
http://static1.asmira.com/photo/52/54...
Odpovedať
@katrin21 inšpirovali ma albumy dakujem,akurat ,že nemôžem teraz investovať ,ale napadlo ma už ako by sa to dalo,ak to popresúvam tak nafotím azavesím tu fotky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
rozdelila by som izbu na pravu a lavu cast ( postele ) do rohovy... pod okno dva pisacie stoly vedla seba ak vojdu... staci aj mensie, uzsie, ale nech su dva :-) casom .. ked ich budu uz potrebovať do skoly... a zvysok izby rozdelit, co tam mas - skrina, police, komodky..
Odpovedať
Profilova fotka
Riešil by som to ako píše"katrin21"dva písacie stoly naľavo,napravo od okna a nakoľko sú deti malé postele môžu ísť do výšky a stoly pod tým získaš aj priestor aj a jednou ranou vyriešiš problém.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?