Ikea Malm Hemnes Billy

Ahojte Ikea znalkyne. Môžem si vyskladať detskú izbu z komody Hemnes a dvoch vitrín Billy v biele farbe. Mali by stáť pri sebe vitrína-komoda-vitrína. Myslíte že bude vidieť rozdiely v štýle aj keď by boli v bielej farbe? ĎAkujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@susannv urcite. hemmes je masiv, billy drevotrieska. to ked das vedla seba - katastrofa.
Odpovedať
Fakt? A Billy a Malm? @kaktusik007
Odpovedať
@kaktusik007 hemnes nie je masiv :-( @susannv mozno, ze ked nebudu kombinovane vedla seba plne dvierka, mozno mozno sa to znesie... Len ci maju rovnaku bielu.
Odpovedať
Profilova fotka
@susannv to je lepsia volba, drevotriesky su obe - a myslim ze povrchovo dokonca dost podobne... ale konkretne odtienom si ista nie som
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... - odporucam pozriet konkretne tento odsek - Popis výrobku a rozmery Základný materiál: masívna borovica, Farba, Priehľadný akrylový lak Bočné strany zásuvky/ Zadná časť zásuvky: masívna borovica Spodná časť zásuvky: drevovláknitá doska, Akrylová farba Zadná časť: drevovláknitá doska
Odpovedať
@kaktusik007 ale pozri tuto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... kazda je ina, my mame drevotriesku
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica tak to uz ide s ikea fakt dole vodou, ked masiv nahradza drevotrieskou... ]-( ]-( ]-( no, tak potom nechapem, preco ste si kupili drevotriesku a nie masiv... ale tak vasa vec... tak potom @susannv si musis dat dobry pozor na to, co kupujes, a ceknut, ci ta drevotrieska bude OK s billy... ak ano, tak potom kup drevotrieskovu, aj ked teda ja osobne by som sla do masivu.
Odpovedať
@kaktusik007 :-) lebo my mame komodu kupelnovu a tam som si material vyberat teda nemohla...
Odpovedať
mám komodu hemnes a knihovnu billy vedle sebe a nikdy mě nenapadlo, že by to k sobě nešlo, za mě ok ;-)
Odpovedať
@lucijeje nemáš náhodou fotku kde sú spolu?
Odpovedať
@susannv .... bohužel ne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
My mame vedla seba v jednej detskej biely Hemnes (skrinu a komodu), policovy diel Expedit, stol Alex a postel Hensvik. Vsetko biele a vyzera to uplne v pohode, kazdy izbu chvali.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?