Hrací 3D koberec do detskej izby pre dievčatko

Profilova fotka
Ahojte , neviem sa rozhodnúť aký koberec, dcérke zariaďujeme izbu bude mať 3 roky a riešim koberec. Máte niektorá tie hracie, deti sa s tým aj hrajú, teda konkrétne dievčatká. Chlapci asi využijú pekne tie koberce s dialnicami, no či aj dievčatá. Našla som aj také pre bábiky máte niektorá? Inak keby je len na mne tak ani jeden sa mi nepáči a ani nehodí do izby úplne sa tam hodí taký ružový so zelenými kvetmi a ten sa mi veľmi páči. Čo vy na to pre ktorý by ste sa rozhodli? Inak izbu bude mať ružovo, zeleno, bielu
Odpovedať
tie koberce vyzeraju otrasne.
Odpovedať
@michala11111 Podla mna tieto koberce nemaju zmysel. Detske hracky a nalady sa tak rychlo menia ze vyuzitelnost je tak na pol roka. Ak chces urobit detom radost a chces aby sa hrali na zemi tak im kup celoplosny koberec s vysokym vlasom. Moje deti sa na takom velmi radi valaju a hraju. Farbu by som volil neutralnu aby sa neokukal za rok, ono to nie je vcelku lacna zalezitost.
Odpovedať
@michala11111 ten s kvetmi je celkom fajn. My máme chlapca a kúpila som mu už používaný cez koníka-niečo podobné ako ten druhý- 3D s cestami a neviem čim sa na ńom hral viac než 2x, je mu jedno aký tam má koberec, hrá sa aj tak v obývačke(lebo sme tam my) ,kde máme jednofarebný . A myslím kusový koberec má viac výhod ako na celú izbu. ľahšie sa udržiava,kedykoľvek hoi môžem zrolovať a dať vytepovať bez toho,aby som musela nábytky vynášať. Ešte si viem predstaviť aj jednofarebný,ale s tým som mala problém zohnať pekný jednofarebný-väčšinou sú to len tie s dlhým chlpom a tie mne napr vôbec nevyhovujú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?