Funguje ešte firma a predajňa Fit möbel?

Profilova fotka
Ahojte, zaciatkom tohto roka sme si kupili postel do detskej izby v predajni Fima Mobel v BA od vyrobcu Fit Mobel. Teraz sme chceli kupit este jednu takuto postel a na nase velke prekvapenie - predajna v BA 'z technickych pricin zatvorena' (bez uvedenia terminu zatvorenia a dalsich informacii), na centrale vyrobcu Fit Mobel v DS to nikto nedviha, ani v predajni v DS, a do predajne v NZ sa neda dovolat lebo cislo je odpojene. Na webe maju tiez docasne pozastaveny predaj 'z technickych pricin'. Neviete niekto co sa stalo - funguje este firma Fit Mobel a jej predajne Fima Mobel??? Alebo skrachovali a na novu postel sa mozem tesit zbytocne? Ako je to v pripade skrachovania so zarukou uz zakupeneho nabytku? Vopred dakujem za kazdu odpoved, snad sa dopatram co sa s nimi stalo.
Odpovedať
Ahoj, Podobnu situaciu sme zazili aj my. Tento vikend sme sa vybrali do predajne v BA, ale je zatvorena z technickych pricin. Skusal som pisat email, ale ziadnu reakciu som neobrdzal. Tak isto som telefonoval na centralu v DS a bohuzial cislo uz neexistuje. Vsetko nasvedcuje tomu, ze skrachovali.
Odpovedať
Profilova fotka
Firma zkrachovala, už nebude otvorená, je v konkurze... pracoval tam niekto z našej rodiny, takže info spoľahlivé ;-) @rajny @vivianaba a k Tvojej otázke o záruke, tú treba uplatňovať priamo u výrobcu tovaru, v Tvojom prípade postele...
Odpovedať
Profilova fotka
v BA v Lamaci si neskusala? pri Baumaxe, to centrum, to je tiez fima mobel ako bolo v BA, ktore je uz cele mesiace zrusene. skus pozriet, ci tu tie postele nenajdes: mobelhoff.
Odpovedať
Mobelhof je uplne ina fa ako Fimamobel. Nemaju nic spolocne. Fimamobel naozaj krachla. Novu postel,ak ju vyrabali oni asi uz nezozenies, ak ju len brali od ineho vyrobcu,tak potom tam. reklamacie - no mali by mat na budove oznam kam sa obratit pri reklamacke,ale skutocnost je ina :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?