Detská izba pre dvojročné dieťa spolu s manželskou posteľou

Môže mi niekto poradiť alebo navrhnúť ako zariadiť detskú izbu pre 2-ročného chlapčeka, spolu s manželskou posteľou. Staviame prístavbu rodičovskému domu, k dispozícii máme 2 nevyužité izby zo starého domu. Z jednej bude detská+rodičia tam budeme mať len manželskú posteľ na prespanie, z druhej bude z polovice šatník, chodba do novej časti. Izba, kde potrebujem rozmiestniť nábytok bude mať rozmeť po úprave 4 x 5,5 m ( balkónové okno + 2 dverí ). Budem rada za každý dobrý a vkusný návrh.
Odpovedať
@jana444 ahoj, môj osobný názor - pre 2-ročné dieťa by som už riešila samostatnú izbu, alebo aspoň samsotatný preistor a hlavne oddelený od rodičov... .. mňa napadá, obdive izby majú rovnakú plochu? - teda 4x5,5 m? - pretože Vašu manželskú posteľ iba na prespanie môžete umiestniť v priestore, v ktorom pôvodne plánujete šatník, a určite tam zvýši aj miesto pre ten šatník - - ale neviem, či je to možné, skús sem pridať nejaký pôdorys, aspoň orientačný. Tak prajem správne rozhodnutie :-) .
Odpovedať
@bocianka123 Ahoj ďakujem za odpoveď, ale bohužiaľ nie je to možné, nakoľko tá druhá izba je len 2,5 x 3 m , z toho ten šatník, zvyšok sa rozdelí na novú kúpelnu spojenú so starou a zvyšok zostáva pre chodbičku, už som to riešila všakovako, ale neide to, musíme byť spolu, samozrejmu dieťa bude mať svoj oddelení priestor na hranie a spanie, vlastne to bude jeho izba, ale budeme musieť tam mať tú posteľ. Sná´d neskôr ak spojíme aj ten starý dom.......ale uvítam všetký nápady na usporiadanie izby.....
Odpovedať
@jana444 aha, tak potom to je asi zatiaľ najlepšie riešenie :-) . Lebo tá druhá izbička je ozaj malá. Tak nech sa vám dobre stavia :-) .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
nedala by sa malinka izbicka nechat dietatku a velka na postel a satnik ? dieta sa hra v celom dome, tak snad by dcerke taka mensia izba nevadila. , brat mal v panelaku taku do dospelosti a neriesil, ze je mala . hlavne bola jeho :O)papa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?