Detská izba od interiérového štúdia/architekta

Ahojte, chcem sa spytat na vase skusenosti, prip. rady alebo typy. Chystame sa detom urobit novu detsku izbu (z nasej spalne), dcera ide do skoly, syn ma este len 18m. Nabytok chceme na mieru, no neviem, ci by nebolo dobre oslovit nejakeho architekta/studio, pretoze uz chceme, aby v tej izby fungovali aj neskor, ked budu obidvaja napr. "tinedzeri". Chceme co najefektivnejsie vyuzit priestor, no a neviem, ci sami taketo nieco dokazeme😉 Lenze nemam vobec predstavu, kolko moze takyto navrh stat. Ake su cca ceny? Pripadne, ake su vase skusenosti aj s konkretnymi firmami, osobami, stolarmi... Brezno a okolie. Dakujem za vase odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
50 az 150 e za izbu podla narocnosti priprevy ci len obyc vizual alebo foto vizual a ci aj so specifikaciami materialov
Odpovedať
Profilova fotka
@katkov naco zbytocne platit architekta alebo teda dizajnera? ved oslov nejakeho stolara a vacsinou aj oni vedia pomoct pri navrhovani a rozmiestnovani nabytku.
Odpovedať
@katkov suhlasim s komentarmi vyssie, je to zbytocna investicia platit niekoho, stolar pomoze oni vedia, pripadne si kup nejaky casopis alebo kukni tu je kopa inspiracii
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ja mám iba negatívne skúsenosti s interiérovými architektmi. Navrhujú nerealizovateľné nábytky, resp. prevedenia kúpelní, doplnkov.. Chybu samozrejme si nepripúšťajú. Peniaze za projekt nevracajú. Je určite lepšie osloviť stolára, ktorý vám nakreslí aj realizuje nábytok podľa vašich predstáv..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?