Detská izba "Flexa"

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci mate niekto skusenost s detskou izbou Flexa. Predava ju obchodny dom KIKA, neviem, ci je k dostaniu aj niekde inde. Rozmyslame ako zariadit detom izbu, no kedze BA je daleko, zatial som ju pozerala len na obrazkoch. Ani neviem aka je cenova relacia. Vedel by mi niekto pomoct ? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mi mame poschodovu postel postel Flexa....Som velmi spokna, lebo postel je velmi kvalitna a pevna, samozrejme,bola dost draha.....Na Slovensku ju kupis asi len Kike.....pa
Odpovedať
Ja by som uvitala poschodovu postel do tvaru L. Viem, ze taku maju v ponuke tiez. Ak sa mozem opytat, kolko stala ta vasa postel ?
Odpovedať
Profilova fotka
tusim okolo 600 EUR (uz si to moc nepamatam), poschodova postel pre dvoch...bez matraca.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@ani ake su rozmery posteli? su to kratsie detske postele ako ponuka napr IKEA alebo klasicke postele?
Odpovedať
Profilova fotka
katusskaa su to klasicke postele, matrac: 90 x 200 cm.....
Odpovedať
Profilova fotka
@edelain ahojcek, diki za super stranku, perfektne, podla teba model 899 je postel dole, pod nou vysuvacia na prilezitostne spanie a este aj hore??kde je ta sietka?
Odpovedať
Ahoj, aj my mame postel do L, je to prerobena obycajna poschodka (bukovy masiv), od stolara stacilo objednat len 2 masivne bukove cela a bolo to. Cela postel vysla uplne smiesnu sumu 160 €. Bola som zufala z cien posteli, tak som zacalo hladat na internete a nasla som tuto postel. Pozri si moj fotoblog - tam to najdes. Zavesy na nu som robila z najlacnejsej latky v Ikei -tusim -Boumil a namalovala som ich farbami na textil.
Odpovedať
@marthuska Ahoj, prepáč, že až teraz. My využívame obe postele, tú spodnú vysúvaciu len príležitostne, nakoľko nám viac netreba. Sieťku sme dokupovali osobitne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?