Detská izba a pracovňa v jednom

ahojte, potrebujem poradit ako spojit detsku izbu a pracovnu v jednej izbe velkosti 2,66 x 4,30m...za dverami (uzsia stena) bude vstavana skrina..ale ako rozdelit dalsi priestor netusim..ak mate nejake typy alebo obrazky pomozete..uz som mala tolko rozkreslenych moznosti ale nic sa mi nepaci :-(
Odpovedať
ajty: mne sa paci jeden kutik, detska izba, co maju nainstalovane v IKEA, kombinacia biela/cervena. Maju tam oddeleny spaci a pracovny kutik, stolik ma len jednu bocnu stenu, druha strana je zachytena o kniznicu expedit.. raz som si to v ikea tusim aj cvakla, len by som musela pohladat fotku. Takze tou kniznicou exoedit by sa dal rozdelit priestor, kedze nemaju zadnu stenu, tak oddelis, ale zaroven nenarobis s tou kniznicou vela tienu v druhej casti izby.
Odpovedať
Eni: presne toto som si vcera v ikey vslimla, doma vsetko rozmerala a ideme to kupit:-) tiez sa mi to dost pacilo, ze to priestor predelilo ale prilis nezaplnilo... ;-) kazdopadne diky za tip....som myslela ze uz mi nikto nenapise....ja neviem kde inde by som v byte dala pocitacovy stol....deticky sice este nemame ale ked uz idem nieco kupit nech to za rok dva nemusim menit.... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?