Da sa to nejak preukladat?

Chcela by som poprosit o radu, mame starsi obyvackovy nabytok ake boli v mode dakedy dlzka 3 metre v kuse, ja som ho mala 20 rokov v detskej je ako novy, len je to vybehovy typ, chceli by sme to prerobit na detsku izbu mojej 4 rocnej dcery, nemate s tym niekto skusenost ako by sa to dalo rozhadat a preukladat, pripadne premalovat a take nieco?....je nam ho luto vyhodit fakt super stav aj drevo, len je to nemoderne. Co s tym????
Odpovedať
zaloz si temu a pridaj fotky :-)
Odpovedať
Vyhodiť, ktovie čo v tom je už naukladané, aké škodliviny, či tam ešte nie je náhodou aj formaldehyd atď, ja by som to pre 4 ročné dieťa do detskej izby neriskoval. Však čo také dieťa potrebuje v izbičke? Starú opachu určite nie. Sa dajú kúpiť lacno dnes už veci deťom na uskladnenie hračiek a tak, nejaká komoda skriňa na oblečenie...vyhoďte tú haraburdu, alebo niekomu do daru za odvoz, aj keď pochybujem že nájdete blázna čo sa na to ešte ulakomí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@j93375 ak to chces zachranit, minimalne sa daju niektore dvierka alebo policky pretapetovat samolepiacou foliou, pripadne nejakou tapetou alebo latkou.... moznosti je vela staci napozerat napady tu na streche :-) ku rozoberaniu sa moc neda vyjadrit takto bez fotky ale myslim, ze sikovny stolar by vedel pohnut aj s tym....
Odpovedať
Ked nevidime nabytok,ako ti amme poradit ako ho preskladat? Da sa vsetko, prelakovat,pretapetovat,vymenit uchytky. Formaldehydu je tam podla mna menej ako v dnesnych nabytkoch,toho by som sa nebala.
Odpovedať
jasne ze sa da, osobne som pracoval na projektoch ked sa prerabali ine stare gurtne a vysledny efekt bol ako nove ak nie este lepsie..Ale prelakovat alebo prestriekat to si vyzaduje profika aby to malo aj fazonu,,a je to drahe,,samolepiaca folia nic nevydrzi,, naj je pouzit podkladovy material egger to je lacne ,,kvalitne a super to vyzera ak mas stastie na podkladovku,, fakt ako zadarmo.
Odpovedať
snowy66 najednoduchsie je to vyhodit ale co dalej kazdy si hned nemoze kupovat nove veci . a co sa tyka tych skodlivin no neviem neviem ci vtych dnesnych nalisovanych papieroch nieje viac skodlivin stoho lepu.skus si porovnat 30 rocnu skrinu a 5rocnu skrinu. neviem kde bude viac plesne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?