Akú stoličku do detskej, aby neničila podlahu?

Prosím o radu alebo pomoc. Je možné kúpiť otočnú stoličku do detskej na umelých kolieskách? alebo aké stoličky ste dali deťom k pís.stolu, aby stolička neničila podlahu?Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
@eluma no praveze mne tie umele kolieska znicili plavacku.ale mame iba z merkury taku lacnu,mozno preto.kup si tu priesvitnu plastovu podlozku pod nu.je celkom nenapadna.mne stolicka znicila podlahu a syn teraz znicil stolicku. :-S sa hral,ze je to boxovacie vrece...moje nervy.teraz pri kupe tiez budem urcite pozerat aj na kolieska,nie iba na vzhlad.
Odpovedať
@eluma @katka8 stoličku si kúp aká sa ti páči a jednoducho na nej vymeníš umelé kolieska za kolieska s gumičkou, my sme tak vymenili kolečká na stoličkách v detskej aj pracovni a na podlahe nie je nič, ani škrabanček. Koliečka sme kupovali v predajni kde majú potreby pre stolárov u nás je to firma Quatro LM. Cena 5 koliečok bola okolo 5€ už si presne nepamätám a sú fakt super. Poradil nám to chalan, ktorý nám kládol podlahu a navyše stolička pri pohybe nevydáva taký "škŕkavý" zvuk.
Odpovedať
@marianka_21 Ja viem o tých kolieskách, ale nemôžem ich nikde zohnať a to sú také univerzálne?
Odpovedať
@eluma myslím, že sú 2 typy, ja som šla s tým pôvodným do predajne a oni mi vybrali to správne. U nás v Quatre ich majú bežne skadom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@eluma asi pisem neskoro, ale možno ostatným pomože že v ikea predavaju taku velku priesvitnu podložku, tzv. chranič.škoda že sme ju kupili neskoro, traší syn ma uplne zničene parkety. mladsiemu to kupime určite hned ako dostane stol ;-)
Odpovedať
@evina313 aj tAK dik, už som zohnala tie gumové kolieska
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
my sme dali podložku takú plastovu priesvitnu a po tej ti moze jazdit akakolvek stolicka a cmuhy neurobi lebo ta podlozka to pekne chrani...stolicku mame Easy zo stolicky24 a cmuhy nemame
Odpovedať
@evicka3692 Tá podložka to je dobrá vec, to máme aj my, sa mi vidí, že v ikei sme to jedného času kupovali, takú priesvitnú.
Odpovedať
U nas vo firme maju zeny v kancelarii tiez podlozky pod priestorom pod stolom a pod stolickou. Stolicky maju uplne standardne s kolieskami. Pri podlozke mas istotu, ze sa podlahe nic nestane, ked aj nahodou popadaju veci zo stola na zem.
Odpovedať
https://www.kondela.sk/kancelaria-kan... Kancelárske stoličky - filter nastavený na: Pogumované kolieska: Áno
Odpovedať
tie pogumované kolieska sa časom nezoderú?
Odpovedať
Casom mozno ano. Ono su to take nejake kolieska, ako na kolieskovych korculiach, ked si predstavis. Daju sa aj dokupovat, takze keby sa zodrali, vies ich vymenit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?