Ako zariadiť malú izbu pre chlapčeka?

ahojte moj syn mal dva roky a tak som sa rozhodla zariadit mu detsku izbu.mam vsak velky problem :byvame v jednoizbovom byte ale nastastie je velky a mala som moznost izbu predelit na dve maensie.a tak jeho detska ma teraz rozlohu 2,90x2,60 .v streda kratsej casti su spravene presklenne zasuvacky a mam fakt co robit aby som mu to tam zariadila na spanie aj na hranie.verte ze keby je moznost uz sa aj stahujeme :-( prosim poradte nejake farby ktore opticky zvacsia priestor a nabytok ktory je utulny no zaroven nezabera vela miesta. za pomoc dakujem
Odpovedať
mozno daky nabytok dat vyrobit presne. nieco take ze hore postel a pod tym skrina alebo kutik na hranie alebo stolik. aby si nemala zvlast skrinu niekde, zvlast postel a zvlast nieco na hranie. aby to nebolo zaplnene. proste postel s uloznym miestom ako 2v1. hod podorys.
Odpovedať
najlepsie bude, ak si v dakom programe nakrelis real izbu a podla toho si navrhnes zariadenie. Skus www.navrhinterieru.sk.
Odpovedať
@mima1 o niecom takom som aj uvazovala pretoze do izby 2.30x2,90 moc nevpracem ale tie ceny ked chcem aby to bolo aj ucelne aj pekne....ale to uz asi chcem vela :-N :-N a co tie farbicky? nechcem aby tam mal biele steny.....no zaroven sa bojim aby farba opticky neubrala na velkosti a dakujem ;-)
Odpovedať
asi by som mu tam dala daku taku jemnucku modru ale nie vsetky steny. chcelo by to vidiet aspon ako to vyzera. nieco vyrazne by potom bolo na supliku alebo dverach skrine alebo tak. doplnky dake farebny vankus navliecka na paplone a tak.
Odpovedať
@mima1 ;-) dakujem
Odpovedať
ahoj, narýchlo posielam pár inšpirácií...farbu môžeš akúkoľvek samo, že v tlmenom odtieni, možno by som dala nejaké vyvýšené spanie a pod ním priestor na hranie...popri funkčnosti však treba mať na pamäti bezpečnosť dieťatka...držím palce ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
waaau tie postele na poschodí sú perfektné ! mne sa hrozne páčia a aj poschodové ... nemáte ich náhodou niekto z drevona ?
Odpovedať
s tou postelou je to super napad... super vyuzitie priestoru, ked ho nie je zbytocne vela... este by som uvazovala nad takou moznostou, nedat tam ziadne skrine... cisto len nejaky stolik na kreslenie... sestra tak spravila, ze z izieb co mali veci po skriniach, tak dali spravit vstavanu a do nej vsetko....
Odpovedať
Steny kazdopadne biele, kvoli vizualnemu zvacseniu priestoru. Ked nieco farebne, tak nejake doplnky skorej. S tou vstavanou skrinou to nie je zly napad veru. Alebo teda ak nabytok, tak potom na mieru.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@agnieszkakoc uf tak tie ceny ma trosku zaskocili, dost sa mi to zda, ale nemam prehlad ako to vychadza pri inych obchodoch. Mne osobne sa viacej pacia take tie jednoduche malby ked tak. Nieco na styl ako skandinavia alebo nieco take. Ze len nejake hory trosku alebo nie. Hlavne pre deti nech je ta izba svetla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?