Ako zariadiť detskú izbu pre dievča a chlapca?

Našiel by sa niekto, kto by mi pomohol ako zariadiť detskú izbu pre surodencov-dievča 6 rokov,v septembri pôjde do školy a chlapec 3 roky. Maju spoločnu izbu, dcere bude treba kupiť stolik na úlohy.Vedel by mi niekto pripadne aj nakresliť navrh izby, ked napíšem rozmery izby a rozmiestnenie okna a dveri? Stale koketujem s myšlienkou, či ísť do poschodovje postele alebo nie. Privítam každu pomoc.
Odpovedať
@matacermakova pokial mas dost miesta, tak poschodova postel urcite nie. Ja by som zatial asi ani stol nedavala, ak mate stiesnene podmienky, v podstate by som radsej dala dve plnohodnotne postele namiesto pisacieho stola. Stol realne zacnu vyuzivat deti tak od 4-5. triedy, lebo dovtedy aj tak budu radsej pisat v kuchyni, alebo obyvke, je malo deti, co ulohy robi samo vo svojej izbe.. Moj syn ma aj stol, aj si robi ulohy sam, nepotrebuje pomoc, ale robi ich zasadne v kuchyni, aby nebol sam.. Poschodova postel - moja skusenost - trpla som az do cca 5-6 rokov, lebo syn ju pouzival ako opiciu drahu :-D Nebola som schopna byt v klidku, lebo pohlad na 3 rocne decko, ako visi s nohou zakliesnenou v zabradli nie je bohvieco.. :-| Mam dve kamosky, ktorym deti prisli o predne zuby padom z poschodovky. Ak ste alergici, tak to uz vobec nie, dieta na spodnej posteli dycha prach z hornej, dieta na hornej je v prilisnom teple.. A to este nevravim o veciach medzi nebom a zemou, ktore sem nejdem pisat, lebo sa toho zase chyti niekto mudry.. Takze ak to nie je totalna nutnost, tak poschodovka urcite nie..
Odpovedať
Takze ak to nie je totalna nutnost, tak poschodovka urcite nie .......... úplny súhlas v @akvi my sme boli 3 v izbe 3,5*3,5, bez poschod. posteli ;-)
Odpovedať
Velmi ďakujem za názory, stále váham čo s tým, káždý názor si veľmi vážim :-) Práve to ma odrádza od poschodovej postele ako si akvi písala-môj syn je totoiž veľké žihadlo a bojím sa, že by mi treskol z tej postele dole a nemienim byť policajtom v izbe.
Odpovedať
Ahojte, ja by som skusila popozerat si zariadene izby, napr http://mojdom.zoznam.sk/inspiracie/mi.... Mozno tu najdes riesenie :)
Odpovedať
co sa tika nabytku do detskej izby tak ja som objednaval cez www.drevona.sk maju celkom rozumne ceny. A hlavne som sa s tim nemusel natahovat lebo mi to doviezli a vyniesli az do bytu a bolo to v cene, takze velka vyhoda. A poschodova postel je pevna ziadna rozhejgana vrzgacka :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
v drevone sme my kupovali obyvacku a spokojnost. este ak budete rozmyslat co do deckej izby, tak porozmyslajte nad zastenou s vreckami na stenu. synator si tam nstrka hraciek od vymislu sveta a zaroven sa netlaci na studenu stenu. na webe je kopec navodov ako usit vreckar ale na vreckare.sk je slusny vyber. ani jeden nie je rovnaky ale da sa vybrat aj pre surodencov aspon farebne zladit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?