Skúsenosti a tipy - magnetický prah

Dobrý den, neviete mi niekto odporucit firmu, prip. Eshop kde sa dajú nakúpiť magnetické prahy? Na SR som našiel iba firmu Alumat, tam sa však neviem dovolať. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@andrej1984 To je čo za výhovorku, že sa nevieš dovolať? Okrem tel.č. tam je uvedená emailová adresa a aj kontaktný formulár pre prípadný dotaz. Čo viac by si ešte chcel? Nemá tam niekto z nás zbehnúť a popýtať sa? :-D :-D :-D
Odpovedať
@andrej1984 Je tam habadej tel. čísiel a dnes je nedeľa, dnes sa nerobí!!! :-o Inak od nich mám aj ja magnetický prah. Neviem, či ešte niekto iný predáva. A nemusíš robiť reklamu.
Odpovedať
Profilova fotka
Skus Schachermayer
Odpovedať
@chrobak7 Aku mas s tym prahom skusenost? Ja to chcem primarne za ucelom lepsej zvukovej izolacie dveri na detskej izbe, ktore sa nachadzaju blizko obyvacky.
Odpovedať
@jamk1 Poprosim citat s porozumenim, prosba bola ci mi niekto nevie odporucit firmu ktora robi magneticke prahy, nakolko som zatial nasiel iba jednu.
Odpovedať
@wolodymyr ahoj, prehladal som stranku https://webshop.schachermayer.com/cat... ale tam ziadne magneticke prahy nevidim
Odpovedať
@andrej1984 Neviem, či to má aj zvukovú izoláciu. Ja to mám v špajzi, kde nie je kúrenie a vetrá sa tam cez zemný register (teda je tam chladnejšie, ako inde v interiéri). Mám tam tepelne izolované dvere a potreboval som utesniť aj tú medzeru pod dverami, aby tadiaľ neprefukovalo. Keď som ja hľadal magnetický prah, tak to mala v ponuke len táto firma.
Odpovedať
Profilova fotka
@andrej1984 iba som dal tip ale keby si tam mozno zavolal poradili by ti lebo maju milion poloziek
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?