Predsieňová stena

Zdravím, rada by som sa opýtala akú máte doma predsieňovú stenu, či ste s ňou spokojní a čo by ste na nej zmenili? Chystáme sa zaobstarať si novú a chceme sa vyhnúť prípadnému dokupovania alebo výmeny. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, osobne máme v predsieni iba botník a vešiakovú stenu, ale z praktického hľadiska by sa zišla ešte nejaká komoda, žiaľ priestor mi to nedovoľuje. :-| Na našom blogu sme uverejnili článok o výbere predsieni, možno Vám nejaké naše tipy pomôžu ;-) Pripájam link: http://www.nonstop-nabytok.sk/ako-si-... Prajem Vám pekný deň.
Odpovedať
@nonstopnabytok ďakujem mnohokrát za inšpiráciu. Moja predstava je vešiaková stena, botník a nejaká skriňa na kabáty (máme priestrannú predsieň), takže hľadáme v rovnakom prevedení :)
Odpovedať
@loy my máme veľkú šatníkovú skriňu, botník, zrkadlo a taburetku (pozri v albume), sme max spokojní, postačuje, máme veľa búnd a kabátov, a mne sa nepáči keď to všetko vidno, preto som chcela uzavretú skriňu, mamina má napríklad túto zostavu čo je na foto, ale tak oni majú bundy a kabáty v inej skrini takže má na vešiaku iba tie čo práve nosia, inak je veľmi pekná, závisí od toho čo potrebuješ
Odpovedať
zabudla som pridať foto :-D
Odpovedať
@gemini06 zaujímavé. Nevieš, kde by sa dala zohnať a či majú aj iné farby?
Odpovedať
@loy majú ju v asku a asi iné farby nemajú
Odpovedať
Profilova fotka
táto predsieň je najobľúbenejšia v našej ponuke http://www.nonstop-nabytok.sk/predsie... ale ak máte dosť priestoru, tak skriňa by sa Vám hodila zrejme väčšia ;-)
Odpovedať
@gemini06 to je škoda, mám radšej drevo. Biela totiž zrovna nepatria medzi moje favoritmi :-| ale ďakujem
Odpovedať
@nonstopnabytok ďakujeme, vyzerá zaujímavo. Môžem sa opýtať kto je výrobcom?
Odpovedať
Profilova fotka
@loy sme radi, že Vám páči... žiaľ meno výrobcu Vám nemôžem prezradiť ;-) Vás, ale zrejme zaujíma či ide o poľského výrobcu :-) takže áno, výrobca je z Poľska, môžeme Vám zaručiť, že je to kvalitný a spoľahlivý výrobca, ktorý spolupracuje s odberateľmi v rámci celej EÚ. ;-)
Odpovedať
@nonstopnabytok skôr než o krajinu mi ide o konkrétneho výrobcu, verím, že aj výrobcovia z Poľska majú kvalitné produkty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@loy páči sa mi Váš názor ;-) my sme na trhu už 9rokov a za ten čas sme si našli kvalitných výrobcov, ktorí vyrábajú nábytok napríklad aj pre Nemecko. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my mame klasiku velka skrina, mensi botnik, vesiak a zrkadlo :))
Odpovedať
Profilova fotka
ta biela na ciernej stene je naozaj pekna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?