Poraďte firmu, ktorá nám urobí drevené schody

Zhaname firmu, ktora by nam vedela spravit drevene samonosne schody na dvoch poschodiach v dome, spolu dlzka schodov je nieco okolo 20 m. Dostali sme cenove ponuky zo 4 firiem a ceny nejdu nizsie ako 8000 EUR v lepsich pripadoch no dostali sme ponuky aj na 15 000 EUR !!! Su toto naozaj normalne ceny na trhu ? Ak by sme chceli namiesto zabradlia sklo, bolo nam povedane, ze to je dvojnasobok ceny ! Naozaj sa ceny hybu v takychto vyskach ? Budem rada, ak mi niekto date referencie na dobru spolahlivu firmu s dobrymi cenami a kvalitne prevedenou pracou. Vopred vdaka za vsetky odpovede.
Odpovedať
1
2
@ba30 http://pasivnydom.blog.cz/1206/samono... + diskusia, tam je cena.
Odpovedať
Ospravedlnujem sa, je to cca 13 m na obidve poschodia.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ja vyrábam drevene samonosne schody. Ceny mám prijateľné pre kazdého. Cena zálezi od typu materialu, veľkosti schodiska, typu a dlzky zábradlia,či podstupne(čielka), najlepšie ak mate pôdoris schodiska (miery otvoru), ak mi odpíšete na tieto otázky, som Vám schopný vypočítat cenu. Na inšpiráciu som zaregistrovaný na modrastrecha, medzi profesionalmi S pozdravom Košinár
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
My máme od poliakov, s zameranim, s materiálom, aj s montázou, s namontovaním, brúsením a 4x nejaký speciálny náter, + 2 madlá a oblozenie stienky medzi schodami nás vysli samonosné schody 1500eur komplet a aj s dovozom. Sme velmi spokojní, lebo sú presne podla nasich predstáv. Stolári su v polsku cca 50km od Námestova.
Odpovedať
Neviem, v akých cenách sa pohybujú, ale skúste pozrieť 8-) schody.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@ba30 ja som si dal 15 ks oblozenia schodovz buku nacenit asi u 15 tich firiem na SK a len dve boli pod 2000€ nakoniec som si to dal od lacneschody.sk za 1200€ Robia po celom slovensku dokonca aj v rakusku. Na ich ceny sa nechytali ani firmy zo severu ani z vychodu. Dokonca niektore firmy chceli 200€ len za to ze pridu schody zamerat. Fotky najdete v mojom albume.
Odpovedať
Profilova fotka
@brankooo5 ahojte. Moj brat a priateľ robia schody. Ceny super. Foto na fb pod názvom stránky Drevenice. Pozrite albumy. Môžte im napusať tam do spravy alebo aj mne tu a pošlem potom mailovy kontakt, alebo č. mob.
Odpovedať
Článok sa načítava...
to len tak ma napadlo, ze su najväcsi na SK a ku podivu, nie najdrahsi... intermonex k.
Odpovedať
nie su schody z masivu ako ine schody z masivu... treba byt opatrny a zistit si ci sa jedna o skutocny masiv alebo nejaky lacny smrekovy alebo borovicovy odpad pekne ohoblovany a odyhovany, pripadne mdf odyhovana a potom to vyzera AKOZE su z masivu... takisto ci su z jedneho kusu alebo su stupnice pospajane z viacerych... ved dubovy masiv ktory je vysuseny sa cenovo hybe na urovni cca 700€/m3 za prvu triedu, ak nie viac takze cena za schodisko sa urcite vysplha podstatne vyssie ked sa tam napocita opracovanie, narezanie, povrchova uprava atd... a to uz nevravim o samonosnom schodisku, ktore je na vyrobu podstatne narocnejsie...takze schodisko za 8000€ urcite nebude take iste ako za 2000€, druha vec je ako sme si uz zvykli, aby dotycny majster nepredaval AKOZE masiv za cenu skutocneho masivu...
Odpovedať
Profilova fotka
@ba30 nam robil schody majster, ktoreho som nasiel tu na modrej streche. Velka spokojnost! Mozem ti poslat fotky ... Ma ich @pepasino, ktory ich pre nas vyrabal v albume, ale tam to este nebolo hotove...
Odpovedať

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@marijka1104 Ahoj, mohla by si mi prosim ta poslat kontakt na tych poliakov, co vam robili tieto schody? Presne take iste si chceme dat spravit aj my. Dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marijka1104 Ahoj, mozes mi prosim poslat kontakt na tu firmu? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
do posty..:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@vovo zdravím, pošlite mi prosím kontakt aj do IP na drevené schody, ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@roxana280 ahoj, je to pan Kosinar a je tu na modrej streche aj registrovany http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve...
Odpovedať
@vovo dakujem, prave som pozerala jeho album, vyzera to dobre, cenovo je tie primerany?
Odpovedať
Profilova fotka
@roxana280 najjednoduchsia cesta je spytat sa priamo,vypytat cp. Za kvalitu sa plati. Referencie ma dobre.
Odpovedať
@jankazb o tom nepochybujem, nechcem setrit na kvalite, ale su ludia, ktori dokazu za laminat pytat tolko ako ini za masiv, preto som napisala primerany, nie lacny :-)
Odpovedať
@roxana280 my mame ponuku od p. Kosinara, a jeho cena bola "primerana" :) v porovnavani vysiel celkom dobre , aj by sme ho vybrali ale prisla ponuka od rodiny zo 4. Kolena :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?