Plocha na vešanie kabátov na chodbe

chceme si dať do chodby takéto niečo-časť by bola na vešanie kabátov...kolko máte túto plochu široku..- teda priestor kam vešiate kabáty...? celá naša chodba je dlhá 2,2 m,, meter bude stačiť na vešanie kabátov?
Odpovedať
@mirkasasikova To záleží od toho koľko kabátov tam bude navešaných. My máme tiež 1 meter a dal som tam 5 vešiakov s dvomi háčikmi. Máme to len 2 mesiace, takže v praxi neviem, koľko kabátov tam vojde, ale tých 5-8 by malo v pohode. Háčiky sú umiestnené striedavo, jeden vyššie, druhý nižšie. Ak nezabudnem. odfotím a pridám sem fotku.
Odpovedať
@chrobak7 vedla toho chceme dať tiež takú skriňu posuvnú...polka botník a polka policová na odkldanie kabeliek a takých drobností...... foto ma poteší ak pošlete,,,
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkasasikova ked k tomu pridas ten meter z rannej temy mad toho na vesanie az az :-) A meter staci das tam 8 dvojvesiakov .
Odpovedať
zober kabat zaves ho,odmeraj kolko zabere miesta, kolko kabatov tam chces zavesit a uz si vypocitas ci meter bude dost. My sme 4 a meter by bolo malo.
Odpovedať
Predpokladam, ze to nechcete mat tak, ze na jednom vesiaku budete mat viacero kabatok tak v pohode staci ten jeden meter. Neviem kolko vas je doma ale podla mna ked tam vopchate nejakych 5-8 kabatov, podla velkosti a to vam musi stacit. Minimalne na tie co nosite casto a ostatne mozete mat zavesene aj v inej skrini.
Odpovedať
Ja by som to neriesila vesiacikmi na stene, ale tycou na ramienka. Na hacikoch sa odevy nicia, mokre kabaty chytaju hrb, pomaly sa susia. Daj tam metrovu tyc a pre kazdeho clena rodiny aspon jedno ramienko, plus pocitaj s rezervou pre navstevy
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 ako das tyc do toho nabytku ?
Odpovedať
@wolodymyr treba mysliet vopred, ale da sa aj tu, nie po dlzke, ale napriec. Nemusi to v jazdom pripade byt basada z lopaty, su aj civilizovane riesenia
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 si zabila cely koncept
Odpovedať
@wolodymyr koncept sem, koncept tam, ucel je dolezity ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?