Plávajúca podlaha vo vstupnej chodbe

ahojte, vie mi niekto poradit, ci mozem dat alebo radsej nie plavajucu podlahu i do vstupnej chodby/haly rodinneho domu? predovsetkym ma zaujima quick step. v predajni mi sice povedali, ze bez obav mozem, aj na www sa o tom pise, ale niet nad zivotne skusenosti ... ocenim kazdu radu a skusenost, srdecna vdaka vopred.
Odpovedať
nikto nic?
Odpovedať
Ja ti napisem za seba, sice domcek este len ideme stavat, ale plavajucu podlahu si do vstupnej chodby urcite nedam. Momentalne byvame v byte, vo vstupnej chodbe mame dlazbu a v hale plavajucu podlahu. V tej chodbe to vidim hlavne v zime ked sa chodi z vonku s mokrymi cizmami, keby tam bola plav.podlaha tak je krasne napucana v tych spojoch medzi jednotlivymi doskami. Mam to v hale na jednom mieste, kde mi vysplechla voda z vedra ked som umyvala... 8-( a v detskej izbe pod radiatorom...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tiež sa mi páčil nápad dať jednoliatou plavačkou cele prizemie domu (samozrejme okrem špajze, kupelne a tech. miestnosti...), ale ma varovala sesterka, že pár takých plávačiek videla naživo po krátkom čase používania a priestor pri vchodových dverách bol ako keby doškriabaný - asi od kamienkov a "špiny" čo sa nanosí z vonka...tak aspoň mňa to presvedčilo, že asi nie...dufam, že pomohla aspoň takáto sprostredkovaná skusenosť ;-)
Odpovedať
dakujem obom...zaujal ma vsak fakt, ze niektore firmy si davaju plavacky do vstupnych priestorov, dokonca aj hotely, predajne podlah to tiez maju vo svojich priestoroch polozene, aby zakaznik videl a zda sa, ze su v pohode. vazne by ste sa toho bali?
Odpovedať
Profilova fotka
gerdi, asi ano...si predstav, že ten priestor okolo dverí stále ošuchavaš kamienkami zaseknutými v podrážke topánky...no neviem, ale rozhodnutie je na tebe...mňa toto presvedčilo, aj keď som sama zo sebou zvádzala ťažký boj... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, tak my mame laminat taky v hale a obyvaku. No ze zacatku nadsena, ale casem uz jsou tam skrabance..asi je to tim, ze ta horni vrstva neni zas tak silna. My jsme se rozhodli ted az dostavi barak, polozit keramickou dlazbu, lepsi udrzba i zivotnost. Laminat uz jen do loznice a pokoju nahore.
Odpovedať
Toto dobře vyřeší zabudování venkovní a vnitřní čistící zóny/rohože. Venkovní rohož většinou bývá z gumy pro odstranění hrubé nečistoty (kamínky, bahno...) a vnitřní bývá z textilu pro odstranění jemných nečistot (voda, prach). Na dlažbu či laminát se vám tak nedostanou žádné nečistoty a nepoškodí je boty, které vyzujete na rohoži. Pokud máte mokré boty , tak oceníte, že čistící rohože nekloužou a vsákne se do nich voda. Máme to tak vyřešené doma, je to super vychytávka a není to drahé. Akorát je s tím nutné počítat před položením podlahy, protože rámy se zapouští do podlahy. Údržba je bezproblémová, stačí je jednou týdně vyluxovat. Pokud je potřeba, tak se rohože dají kdykoliv z rámů vydělat. Pro představu a informace se můžete podívat na www stránky firmy Gapa. Jinak to nabízí i Hornbach nebo Bauhaus.
Odpovedať
Ja suhlasim s willy, my sme teraz v prenajatom byte a mame plavajucu podlahu v stupnej chodbe a neni to ono, dost sa skrabe a hlavne v zime je to tiez nie najlepsie, voda ostava na podlahe a potom ostavuju po nej take skarede skvrny. Ked sme mali predtym keramicku dlazbu bolo to viac praktickejsie ;-)
Odpovedať
dakujem babule, velmi ste mi pomohli pri rozhodovani. videla som totizto nadhernu plavacku a zamilovala som sa do nej a chcela som ju do celeho domu, hoci predtym som o tom nechcela ani pocut. zostala som strasne nerozhodna, ale suhlasim s vami, potvrdili ste mi moju uvahu... a ulahcili rozhodnutie. budem sa jej musiet v niektorych castiach proste zriect.
Odpovedať
Profilova fotka
gerdi - rado sa stalo... ;-)
Odpovedať
gerdusha- nemas nahodou na mysli od nich quadru? My ju mame v hale, ale len 4 mesiace a zatial je to v poho. Vo vnutri mame rohoz, kde davame mokre topanky. Ak aj ostane nejaka voda, tak ju utriem a kedze mame podlahove kurenie, spolieham sa, ze sa to rychlejsie vysusi. Kamienky povysava vysavac. Navstevy si myslia, ze je to dlazba a su prekvapeni ked im povies, ze je to plavajuca podlaha.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasada, pry by se po plavoucce nemelo jezdit vysavacem, aby se ti koleckama neposkrabal, pokud nemas kolecka mekka nebo rucni vysavac. Pozor na to. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jasada, ano , myslela som ich quardu. uz som ale rozhodnuta, do chodby ju davat nebudem. iba do izieb ako spalna a detska, ci pracovna. pre istotu....
Odpovedať
Channel vies prosim Ta odfotit ako vyzera ta cistiaca rohoz osadena? pod nou nemate polozenu dlazbu alebo plavacku? e to polozene na betóne? neviem si to totiz predstavit Dakujem za info
Odpovedať
yanka 79: mrkni se do mého fotoalba. Jinak to běžně můžeš vidět ve větších plochách v komerčních budovách. Pokládá se to přímo na beton.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?