Drevené schody.

Dobrý deň, Potrebovala by som poradiť. 🙂 Chcela by som drevené schody, ale iba na vrchnu časť schodu mať drevenú dosku. Pridávam fotku, ako by som si to predstavovala. A chcela by som poprosiť či náhodou niekto nepozná niekoho kto robí takéto schody za priateľmi cenu v okoli Popradu. Poprípade budem rada ak by aj niekto napíše ak ma také, ako ja chcem koľko Vás cenovo vyšli. Schody mame točité. Ďakujem za každu odpoveď.
Odpovedať
...no ja som daval tiez taketo ,podstupnica je z bielej MDF dosky(...ak to pisem spravne!) Po bokoch sme dali lišty,kôli zotieraniu(...stolar tam natrepal toľké ,,buřty",nás skoro vystrelo ked sme prišly na SK,ale už to nechame tak... V Pov.Bystrici,cena bola tušímokolo2100 €. Dal som mu ale zopar dub.fošní na zábradlie,a tie ,,nadčasové"🙄lišty
Odpovedať
@radusko01 prosím ťa tak schody na komplet tá vyšli tých 2100?
Odpovedať
@radusko01 Mne tiež stolár spravil také "buřty" 🙂 vyzerá to hrozne ale boli sme radi že prácu dokončil a vypadol, lebo to bola katastrofa. Majstri pýtajú nehorázne peniaze a robotu fušujú jedna radosť. Schodisko puká, každý jeden stupeň vydáva hrozný rachot, neviem čo s tým spraviť.
Odpovedať
@kajo873 ...toho pukania somsa aj ja najviac bál,to som mu zdôraznoval!!!zatial nepukaju,ak začnú tak ho k tomu zavolám,lebo som veeeeľmi zvedavy ci by to on ako stolár doma strpel,aj ked je to moj bratranec spravímmu zo zábradlia potom ,,šál"kolo krku😏
Odpovedať
@pirhina tusim hej,ak treba dohladam platbu.
Odpovedať
@radusko01 Tak aspoň vieš kde býva keď je to bratranec. Tento mi už ani nedvíhal telefón. Na zábradlie som musel volať iného majstra. Len neviem čo s tými stupňami keď to tak puká. V noci to je dosť rušivé.
Odpovedať
...oni to davaju mne sa zda na Pur penu,to sa ma lepit na dačo viac elastcke,napr. na Mamuta
Odpovedať
...ja by som to asi obnažil,a nanovo nalepil,vždy keď to pukne na ne pozrieš,toho sa človek nezbavý
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?