Cenova ponuka - vas nazor

zdravim vsetkych :) dostali sme nasledovnu cenovu ponuku od stolara: vstavana skrina so zrkadlom dlha cca 2,1 m plus 4 drevene zarubne a tri drevene dvere 2x60tky a 1x 80stka. vypocital nam to na 1600 euro spolu i s montazou... skrina je viac menej satnikova s par policami.... vela ci malo? diky za nazory.
Odpovedať
podla mna primerane.. Mame 2m vstavanu skrinu - len dvere, (vnutro sme si robili svojpomocne) jedny zrkadlove a stala nas 500 ecok.. A zarubne - my mame drevene zarubne od stolara, sice siroke, ale zase velmi kamaratsku cenu nam dal 80 ecok za zarubnu. V "normalnych" obchodoch som sa pod 200 ecok za tu zrubnu ani nedostala.. A cena dvier - to moze byt velmi rozne, takze to sa tazko posudzuje..
Odpovedať
Profilova fotka
@janulkapd opýtaj sa sama seba, či sa ti to oplatí. Ak áno, tak sa dohodni s ním, ak nie, ohlás ešte pár stolárov a vyberaj z ponúk!
Odpovedať
@janulkapd podla mna strasne vela... teda to vsak zavisi aj kompletne od kvality ...ak je to cistre drevo, tak ok, ak drevotrieska tak strasne vela...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
primerane...za robotu mozno ani nepyta vela, ale drevo je velmi drahe. daj si spravit ponuku nejakej inej firme kde robia vstavane skrine a dvere a bude to raz tolko... Takze ak je to drevo, cena je primerana.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@janulkapd moj nazor ako majitelky jednej vstavanej skrine na mieru a viacerých satnikovych skrin :) na mieru L, nerovnomerna dlzka...draha ale bohuzial vas satnik, obycajne 4 posuvne dvere za 2500eur??? co sa s konom zrazili? vnutorne clenenie satnika zvladne kazdy priemerne zrucny manzel s priklepovkou a hmozdinkami a narezanými doskami, zaujimalo by ma kolko by pytali iba za osadenie 4dveri do posuvu ja mam satnik 3m ( kupena posuvna skrina) za 450eur, nemecky výrobok ( mam z kazdej strany skrine 2cm, takze to povazujem za na mieru" , pridavanie nasej skrine je po 10cm, clovek si vie navolit), kupene v istom retazci, cena povodne okolo 660e ( cakali sme na akciu), cize 150e na meter ( mam tam aj zrkadlo na jednom diely,spolu 3 diely posuvne), u vas chcu 625e/m k posuvnym dveram, ak mate priestor na otvaracie su lepsie, lebo napr mi mame clenenie skrinky sezonne veci vlavo, ja v strede a muz v pravo, ak on vysunie dvere v podstate do mojej casti ja sa do skrine k veciam nedostanem, nehovoriac o tom ze ked odkladam veci po zehleni obcas si zahram logicku hru "ktore kridlo :-D " pre deti mam satnik uz s dvierkami ( poucena z nasej skrine) a bez vyhrad. mam ho vysoky 230cm a navrch som dala pekne skatule a som po strop, aj tak uz na vrchnu policu musim liezt so stolickou Takze precitajte a zvazte si, ale 2500 nie je ze vela ale nehorazne!!! ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?