Biela laminátová podlaha

Zdravím, existuje čisto biela laminátová alebo vinylová podlaha? Nehľadám na podlahu, ale na schody...ak áno, kde ju zoženiem? Ďakujem
Odpovedať
uplne biele asi nie, ja som tiez velmi dlho zhanala vinylovu co najbledsiu bezovu bez vzoru. tu som nasla v tarkette, len som musela prejst na kolekcie pre vysokozatazove priestory (obchodne prevadzky, kancelarie atd.) napr. tarkett ma takyto biely vinyl so vzorom http://komercne.tarkett.sk/produkty/l... poklikaj si stranku, mozno ich tam najdes aj viac.
Odpovedať
@kkl82 dakujem pekne. Idem to popozerat
Odpovedať
Profilova fotka
Asi ťa sklamem ale čisto bielu som ešte ani ja nikde nevidela. Keď tak som videla také krémové alebo do takej vanilkovej ale aj to veľmi máličko. Ono je to dosť také nepraktické, lebo tam vidno každý fliačik a špinu tak ich asi moc ani nevyrábajú. Keď tak by si chcela tak jedine niečo také jemné vzorované ako spomínala kkl82, to je asi to najlepšie v čo môžeš dúfať.
Odpovedať
Biela asi nie. Čo som pozerala tak ani to čo ti sem hodila kkl82 tak ani tá dlažba nie je úplne biela, buď bude je taká do siva a potom taká krémová. Bielu asi nerobia lebo tam by bolo vidieť všetko a nikto by si asi nedal takú bledú farbu inde ako do kúpeľne a priznajme si, že tam by bolo vidno všetky vlasy, chlpy, každú omrvinku čo padne na zem. Nočná mora každej ženy..
Odpovedať
Ved hej. Ja to nechcem na podlahu. Len zhanam nieco biele na podstupnice na schody. Nechcem to mat len natrete umyvatelnou farbou. Chcela by som tam nieco biele, ale aby sa to dalo dobre umyvat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?