Akú farbu na chodbu?

Profilova fotka
Ahojte,chcela.by som.vás poprosiť o radu,chceme malovat chodbu,momentálne.je v takej broskynovej farbe ale chceme.zmenu,prosim.poraďte nejakú farbu k tejto dlažbe,ďakujem :-) Vchodové dvere a skriňu na.chodbe máme v odtieni mahagón :-)
Odpovedať
ja by som dala bielu, pripadne jemne vanilkovu alebo smotanovu, tmava dlazba, tmave skrine, + chodba predpokladam ze bez okna, tak aby tam nebolo ako v komore.
Odpovedať
jednoznačně bílou...
Odpovedať
Profilova fotka
mne by sa tam mozno pacila aj nejaka tlmena olivovozelena, ak uz chcete farbu, pekne doplna mahagon. inak by som dala kremovu, s tou nic nepokazis. biela by mi pri tom pripadala prilis studena ta olivovozelena by podla mna bola dobra, len treba vybrat ten spravny odtien. Dulux ma celkom pekne, chodte si zobrat vzorkovniky a prikladajte, skusajte
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ja by som dala svetložltú, ba až maslovú :)
Odpovedať
no kedze dlazbu mate taku tmavsiu, a aj nabytok tmavy, tak steny by som dala biele..... pripadne skrabane omietky biele.... Aaaaalebo nejaku staroruzovu.... alebo bezovu, pripadne este svetlo sivu by som si vedela predstavit :) zalezi aj na velkosti chodby, ak je mensia,tak jednoznacne bielu,ak vecsia tak si myslim ze si mozte dovolit aj ine farby :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?