Akú farbu dreva do predsiene?

Dobrý deň, chcela by som súrne poradiť vo výbere farby dreva do predsiene. Idem si dať na mieru urobiť predsieň a neviem sa rozhodnúť či si dať teraz modernú slivku s vanilkou alebo buk vanilka. Ja mam vo väčšine všetko bledé odtiene ako buk, jelša. Aj podlahu mam bukovú, tak teraz neviem či by sa mi tá slivka hodila.Rozmýšľam nad niečim takýmto http://www.mobia.sk/sk/ine_predsiene.... to je v tom buku alebo http://www.aanabytok.sk/e-shop/action... to je tá slivka. prosim poradte mi. Ďakujem vopred.
Odpovedať
Ahoj ja by som si jednoznacne vybrala to prve :-)
Odpovedať
@tacena - tiez by som volila tu prvu moznost ;-)
Odpovedať
dakujem, :-) aj sa som chcela tu prvu možnosť lebo ako hovorím všetko mam prírodné bledé odtiene ale ma to trochu zmiatlo lebo aj tá slivka je pekná a teraz velmi moderná. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ak to berieš priamo z obchodu, tak by som brala ten buk - a to z toho dôvodou, že 1. máte -ako píšeš, viac bledých driev, ale čo je v tomto prípade dôležité - slivka má výrazný dekor, a ak je len tak hálom-bálom capnutý (ako je to na obr. čo si dala), tak sa ruší akákoľvek krása dekoru dreva... Ak by ti ale stolár robil na mieru, určite by mu nedalo a spravil by slivkový dekor nadväzujúco - a v tom prípade by to bola krása...nevadilo by ani, ak by inde bolo svetlé drevo... ;-)
Odpovedať
ja osobne by som sa držala materiálov a farieb, ktoré by mi ladili s celým bytom. ak použiješ niečo iné, rozbiješ celú jeho harmóniu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?