Ako na osvietenie schodiska led pásom?

Dobry den ,chcela by som Vas poprosit o radu, kde a ake osvietenie ste si kupovali na podsvietene schodisko ? Foto prikladam pre predstavivost ,dakujem za kazdu radu 🙏🙏😊
Odpovedať
Profilova fotka
@mishelka30 každý elektrikár ti to spraví. Potrebuješ k tomu keď pás, hliníkovú lištu a kritku. Potom ku každému schody potrebuješ mať natiahnutý kábel, stačí dvojlinka.
Odpovedať
Profilova fotka
@mishelka30 upozornil by som na jednu vec, že v takomto prípade by ti stačilo osvietiť každý druhý schod a aj tak ti to bude svietiť ako bláznivé. Ako napísal logo, stačí ti k tomu led pásik, lištu a kritku, no a samozrejme dotiahnutý kábel.
Odpovedať
@ssp kabel dotiahnuty uz je ,len som myslela ci je nato nejaky specialny led pasik alebo hocijaky napr. Z merkury ? 😊
Odpovedať
Najprv kup profil hlinikovy, potom pas,alebo najlepsie naraz,trosku sa tie led pasy odlisuju. a z MM radsej nie, normalne z elektra nejakeho tam kupis vsetko potrebne, aj online.napr,kupoval som z cb elektro. A ako ti radia, ked das na kazdy schod budes tam mat ako cez den, a bude ti to zrat 70w. Pocitaj so spotrebou cca 5w/m, podla pasiku. Ja som mal pripravu na kazdy treti schod nastenne led sviwtidlo, tzn.5x, ale zistil som ze zatial stacia 2 ( 2 x 1.2w), lebo ked zapnem vsetkych 5 v noci, rozospaty, tak potom ma to na polhodiny oslepi.takze..radsej s mierou.ma to byt orientacne svetlo, nie hlavne svetlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@mishelka30 najlepšie bude, keď kúpiš z elektra led pásik, tak ti aj najlepšia poradia aký máš zobrať, aby ti to utiahlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?