Aké svetlo zapínajúce sa na senzor odporúčate?

Profilova fotka
Mame na chodbe led osvetlenie na boku steny. Chceli by sme aby sa zapinalo na senzor? Vedeli by ste nam poradiť aky? Necheme vrtať skôr by sme chcli nejaky zavestny alebo čo sa len položi niekede mimo a ked nasnima pohyb vyšle sygnal do niečoho a to spusti bodovky.
Odpovedať
myslíš niečo taketo http://ema-elektro.sk/index.php?p=_de...
Odpovedať
to, čo napísala MAJINA je len svetielko do zástrčky. Máme také v chodbičke,keď ide v noci mala na WC ,ale to svieti len jemnučko. Vaše svetlá musia niečim aj ten signál prijať ,čiže to musí ísť len priamo do elektr.vedenia,vrtať budete musieť :-( / to znamená- musíte senzor snímajúci pohyb prepojiť s el.vedením smerujúcim do vašich svetiel ;-) Senzorov je v predajniach kopec, určite si vyberiete.
Odpovedať
senzorov je dost aj ceny fajn,ale bacha nam jeden z tych lacnych nefungoval s neonkou v satniku. inak funguje s obyckou ziarovkou. &Senzor namontuj namiesto vypinaca a nemusis vrtat.
Odpovedať
napr legrand valena, montuje sa do vypinačoveho rámika namiesto vypínača, má 3 režimy vypnute, automat, zapnute http://www.legrand.sk/sk/scripts/sk/p... odporučam verziu 1000W, ktora dokaže zapinať aj nizke Wataže.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?